Eijo
Image default
Business

Woningfotografie van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar woningfotografie van zeer hoge kwaliteit? Dan bent u aan het juiste adres bij Vastgoed Foto & Video. Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten fotografie maar ook onze ‘normale’ ofwel standaard manier van fotograferen is ook van alleen maar de beste kwaliteit. Bent u toch op zoek naar iets spectaculairder en wilt u graag een schepje er bovenop? Ook dat is geen probleem! Wij werken met diverse methoden waardoor er altijd de ideale manier van fotograferen er voor u tussen zit.

Woningfotografie: de methoden

Zoals u al las kunt u bij ons kiezen voor ‘standaard’ woningfotografie. Hierbij wordt er gefotografeerd zoals u het gewend bent. U kunt bij Vastgoed Foto & Video alleen de beste kwaliteit verwachten. Alleen op die manier kunt u bijvoorbeeld de meest professionele foto’s plaatsen op een website als Funda als u bijvoorbeeld graag uw huidige woning te koop wilt zetten. Wilt u toch iets meer dan de standaard manier van fotograferen? Dan zetten wij hierbij een aantal methoden voor u op een rijtje. Eén van onze methoden is bijvoorbeeld fotografie met 360 graden. Met deze techniek kan men wel 360 graden rond in uw huis kijken en op die manier kunnen geïnteresseerden interactief een kijkje nemen in uw woning – het is dus geen plat beeld zoals bij standaard fotografie. Het voordeel van 360 graden fotografie is dat potentiële kopers een duidelijker beeld krijgen van de woning en zo krijgt u alleen serieuze aanvragen. Mensen hebben namelijk al een groot deel van het huis kunnen bekijken. Nog een andere techniek waar u bij ons voor kunt kiezen is 3D-fotografie met Matterport. Met behulp van Matterport krijgen geïnteresseerden een unieke online ervaring doordat zij ook virtueel in de woning kunnen gaan wandelen. Het geeft de mogelijkheid om te schakelen tussen verdiepingen en men kan zichzelf online verplaatsen.

Video’s

Naast bovengenoemde technieken (standaard, 360 graden of 3D) voor fotografie kunt u er ook voor kiezen om een videotour te laten maken met één van deze technieken. U kunt deze video eenvoudig en snel plaatsen op uw eigen website, Funda of op eventuele social media platforms. Meer over woningfotografie Vastgoed Foto & Video.

Related Posts

Hoe werkt een 3D-printer

Even bijkomen van alle stress en hectiek

Internet radio