Eijo
Image default
Business

Wij komen uw oud ijzer graag ophalen!

Chris Struijk komt uw oud ijzer met veel plezier ophalen. Dit doet hij omdat hij deze wilt recyclen, zodat het weer hergebruikt kan worden! Zo helpen we het milieu en de natuur beetje bij beetje. Chris Struijk heeft al meer dan 65 jaar ervaring en kennis in dit vakgebied en weet precies wat hij met uw oud ijzer kan doen.

Oud ijzer ophalen en meerdere diensten

Het bedrijf Chris Struijk kan veel meer voor u betekenen dan alleen het ophalen van oud ijzer en het laten recyclen. Ze hebben wel allemaal te maken met het recyclen van oud ijzer. Ze kunnen bijvoorbeeld als u, als bedrijf, veel oud ijzer weg doet, gratis containers voor u regelen zodat deze worden gescheiden van het normale afval. Deze kunt u op maat verkrijgen maar ook voor binnen en buitengebruik. Een andere dienst die Chris Struijk aan u kan bieden is het slopen van bepaalde materialen. Zij regelen industriële sloopwerken voor uw bedrijf. Bij deze werkzaamheden worden er vooral machines en staalconstructies gesloopt. U kunt niet zomaar bepaalde spullen laten slopen. Dit vereist duidelijke afspraken en goede voorbereiding. Struijk werkt met een direct stappenplan waar alles nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Het bedrijf Chris Struijk

Al ruim 65 jaar is Chris Struijk actief in dit vakgebied. Zijn doen is om ijzer en metalen op een milieuvriendelijk en veilige manier te recyclen of te verwijderen. Zij willen zorgen voor een beter milieu. Bovendien als u regelmatig oud ijzer of metaal afval heeft, kunnen zij zorgen voor een gratis container voor het afval. Deze wordt dan ook om de zoveel tijd geleegd voor u. Chris Struijk heeft een VIHB-certificaat. De afkorting staat voor Vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars van afvalstoffen. Door dit certificaat weet u zeker dat wij betrouwbaar werken met oud ijzer en metaal.

Recycle uw spullen nu

Wilt u ook uw oud ijzer of andere materialen laten ophalen, afvoeren of verwerken tot recycling? Neem dan eens contact met het bedrijf Chris Struijk. Zij helpen u graag met het goed scheiden van oud ijzer en met andere diensten. Op de website van Struijk vindt u alle contactgegevens en meer informatie over het bedrijf.