Eijo
Image default
Business

Wat kan een audicien voor u betekenen?

Een audicien staat voor u klaar voor al uw gehoor gerelateerde producten. Zo kunt u bij uw audicien terecht voor uw gehoor apparaat, maar ook voor bijvoorbeeld oordopjes voor uw muziek. De audicien zorgt ervoor dat u optimaal geniet van uw gehoor; want zeg nou eerlijk, wat zou een leven zijn zonder geluid?

Gehoorbeschermende producten

Om zo lang mogelijk van uw gehoor te kunnen blijven genieten, verkoop uw audicien verschillende producten om ervoor te zorgen dat uw gehoor in alle omstandigheden goed beschermt blijft. Voorbeelden hiervan zijn: bescherming voor reizen en in het water. Voor beide situaties heeft uw audicien verschillende oplossingen klaar liggen, zodat u tijdens het reizen geen last heeft van de luchtdruk en u na een duik in het zwembad niet gelijk de volgende dag wakker wordt met een oorontsteking.

Hoortoestellen

Is uw gehoor in de laatste jaren achteruit gegaan en heeft u een hoortoestel nodig? Dan kunt u terecht bij uw audicien om weer te kunnen horen zoals u dat vroeger ook deed. De audicien is dé specialist voor hoortoestellen. Bij de audicien vindt u een ruim assortiment aan gehoortoestellen die zowel zichtbaar als niet-zichtbaar zijn. De audicien weet precies wat nodig is om u uw gehoor weer terug te geven.

Hoortest

De audicien biedt vaak ook de mogelijkheid om een gehoortest te doen. In de meeste gevallen is dit gratis en weet u binnen een kwartier of u een hoortoestel nodig heeft. De test wordt afgenomen in een geluidsdichte ruimte waarin geluiden op verschillende frequenties worden afgespeeld om uw gehoor te testen. Na de test krijgt u, aan de hand van de uitslag, een advies mee naar huis.

 

Bent u op zoek naar een gerenommeerd audicien? Kom dan langs bij uw hoorspecialist in Amsterdam!

 

http://www.hethoorhuis.nl/