Eijo
Image default
Business

Waarom zou je chocolade relatiegeschenken inzetten?

Ook chocolade relatiegeschenken zet je in voor het vergroten van je naamsbekendheid (bijvoorbeeld op een beurs) of om je medewerkers eens lekker te belonen voor hun inzet de afgelopen periode. Omdat ze weer een target hebben weten te behalen of wanneer een medewerker een dienstjubileum te vieren heeft. Een relatiegeschenk dat bevorderend werkt op de productie en de betrokkenheid van je medewerkers. Een relatiegeschenk van chocolade in een prachtige geschenkverpakking, heeft een extra emotionele waarde door het persoonlijke contact omdat je daadwerkelijk iets geeft en de persoonlijke aandacht die je hebt moeten inzetten voor het bepalen van het relatiegeschenk. Een chocolade relatiegeschenk dat voorzien is van je bedrijfslogo is niet alleen lekker, maar wordt ook nog eens beter onthouden.  Een relatiegeschenk van de heerlijke chocolade van Australian Homemade in Veenendaal is ook nog eens goedkoper als inzet om bestaande klanten te binden dan telkens weer opnieuw op zoek te moeten naar nieuwe klanten die je vervolgens ook weer aan je wilt binden.

Waarom zijn chocolade relatiegeschenken zo perfect?

Een betere of heerlijke traktatie dan chocolade relatiegeschenken is moeilijk te vinden. Extra positieve bijkomstigheid: er zullen slechts weinig mensen (mannen én vrouwen) zijn die beweren niet van chocolade te houden. Dat maakt chocolade relatiegeschenken altijd een goede keuze. In chocolade zit een eiwit Tryptofaan, daarvan wordt serotonine gemaakt. Dat zorgt er weer voor je dat je je goed gaat voelen. Je krijgt er een beter humeur van, je darmen gaan er beter door bewegen, je geheugen gaat beter functioneren. Kortom het geeft je een tevreden gevoel. In de chocolade relatiegeschenken zit ook de stof fenylethyl alanine, hierdoor maken je hersenen endorfine aan. Dit maakt je blij en geeft je sneller dan welke andere zoetigheid een gelukkig gevoel.

Chocolade relatiegeschenken van Australian Homemade vallen letterlijk goed in de smaak

Australian Homemade heeft vele bijzondere en unieke chocolade relatiegeschenken in het assortiment.  Ze worden allemaal ambachtelijke bereid met uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten. Er is altijd wel een geschikt geschenk voorhanden om je relaties een boost te geven of je medewerkers te bedanken voor hun inzet. Neem gerust contact op of bezoek de website.