Eijo
Image default
Business

VT2000 – Den Haag Vereniging van Eigenaren beheer

 

VvE beheer uitbesteden of in eigen handen nemen – Steeds meer Verenigingen van Eigenaren kiezen ervoor om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder.De Vereniging van Eigenaren kan er ook voor kiezen om het beheer met vrijwilligers te organiseren. Dit is alleen aan te raden als de benodigde kennis in huis is. Daarnaast moet er ook genoeg tijd aanwezig zijn om het beheer uit te voeren. Vooral de factor tijd is voor de leden van de VvE een ontbrekende factor. Het uitbesteden van het beheer bespaart voor eigenaren veel tijd.

Professioneel VvE beheer

Een professionele VvE beheerder in omgeving Den Haag is VT2000. VT2000 is opgericht in 1997 en heeft daarmee jarenlange ervaring.Er kan zowel het hele beheer uit handen worden genomen als een deel van het beheer. De diensten die worden aangeboden zijn: het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. VT2000 heeft het SKW certificaat in handen. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Met dit certificaat wordt houvast gegeven aan de kwaliteitseisen die u verwacht van een VvE beheerder. Na ontvangst van het SKW certificaat wordt ieder jaar opnieuw de kwaliteit van de VvE beheerder getest.

Contact met VT2000

Hebt u nog vragen of bent u benieuwd wat VT2000 voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren kan betekenen, dan helpen onze deskundigen u graag verder, tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. Om u te ontzorgen hebben wij een GRATIS overstapservice, meer informatie over onze VvE beheer diensten in Den Haag kunt u lezen op onze site.

Related Posts

Is wasmachine reparatie Amsterdam goedkoop?

FUE haarkliniek in België

Bovenooglidcorrectie