Voordelen van een iPhone 5S refurbished

Eijo

Een refurbished iPhone kopen kent aanzienlijk vele voordelen. In dit artikel leggen we je graag de voordelen uit, zodat je weet waarom het kopen van een refurbished iPhone 5S verstandig is. Ook geven we je tips voor het kiezen van de juiste refurbished aanbieder.

Zorgvuldig gecontroleerd & gereviseerd

In de meeste gevallen wordt een refurbished iPhone 5s altijd goed gecontroleerd. We zeggen in de meeste want per refurbished aanbieder kan er een flink verschil zitten in de kwaliteit van de iPhones. Kies je voor Forza Refurbished? Dan ben je gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Bij Forza Refurbished worden iPhones namelijk gecontroleerd op meer dan 50 verschillende punten. Tevens beschikt Forza over een speciale robot.

Voordeliger dan een abonnement

Het kopen van een iPhone als los toestel heeft ook een aantal voordelen. Met een refurbished iPhone 5S zit je namelijk niet vast aan een duur abonnement van twee jaar. Als je de 5S combineert met een sim-only kaart ben je helemaal voordelig uit. Wissel je liever ieder jaar van telefoon? Dat kan een stuk makkelijker wanneer je een los toestel koopt.

Standaard 24 maanden garantie

Naast een hoogwaardige kwaliteit refurbished iPhone 5s krijg je bij Forza ook nog eens standaard twee jaar garantie. Dit biedt je nog meer zekerheid bij het kopen van refurbished. Werkt er toch iets niet helemaal zoals het hoort? Dan kun je gewoon gebruik maken van de garantie. Hierdoor ben je dus 100% verzekerd van een kwalitatieve aankoop.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/5s/