Eijo
Image default
Business

Veiligheidsglas online bestellen

Veiligheidsglas: wat is het precies?

Veiligheidsglas is extra gehard glas dat sterker is dan gewoon glas en veilig is als er schade optreedt en een ruit of glazen deur kapot gaat. Het glas wordt gemaakt door deze thermisch te harden. Veiligheidsglas is verkrijgbaar in twee soorten: glas met folie en splinterglas. Bij beide soorten glas is de kans op verwondingen klein als het glas breekt, want de folie voorkomt scherven, of het glas breekt in kleine stukjes zonde scherpe randen uit elkaar.

Andere voordelen

Veiligheidsglas wordt in Nederland steeds meer gebruikt en niet alleen omdat dit glas bij breuken veel meer veiligheid biedt dan gewoon glas. Veiligheidsglas heeft nog andere voordelen. Dit type glas is bijvoorbeeld goed geschikt als preventie tegen inbraak en vandalisme, omdat het sterker is dan normaal glas. Met name folieglas ervaren inbrekers en vandalen als onprettig, omdat je dit glas nauwelijks kapot kunt krijgen. Als je ondernemer bent, jouw bedrijf of jouw huis beter wilt beschermen tegen ongure type of gewoon kiest voor meer veiligheid, dan is veiligheidsglas een van de beste keuzes die je kunt maken.

Voordelig en kwalitatief hoogstaande aanbod

Kies ook voor veilig glas en bekijk nu online naar de mogelijkheden die wij op dit gebied aanbieden. Bij ons krijg je naast kwalitatief hoogstaand glas in de gewenste maat, ook voordelig glas tegen een scherpe prijs. Bekijk vrijblijvend onze webshop www.glaskoning.nl, neem eventueel gratis contact op of bestel meteen jouw glasplaten in onze webshop!

Related Posts

De mooiste grafstenen bij Artea Grafmonumenten

Mijn nieuwe eiken vloer!

Wat zijn freesletters?