Eijo
Image default
Business

Trouwfilm laten maken betekent een lach en een traan vastleggen

Je zult jezelf weer zien en horen lachen en huilen, omdat een trouwfilm laten maken het dichtst bij het herbeleven van je trouwdag staat. En dat telkens opnieuw. Elke keer wanneer je de video van je eigen trouwdag weer bekijkt.

Trouwfilm laten maken door het echte verhaal te vertellen

Ik vind persoonlijk dat een trouwfilm laten maken ook betekent dat het verhaal van je trouwdag echt verteld moet worden. Je persoonlijke verhaal! Een video vertelt pas het echte verhaal als je als toeschouwer een echte lach, de echte emoties en de door de videograaf vastgelegde gebeurtenissen van die dag ziet zoals ze op die dag werkelijk hebben plaatsvonden. Het vastleggen van mensen en gebeurtenissen door mensen te laten poseren en ze te regisseren heeft geen enkel positief effect op de emoties van zo’n dag en dat zie je direct terug in het eindwerk.

Achtergrond

Arthur Huizinga van Art Video streeft ernaar om zich op de trouwdag zo veel mogelijk op de achtergrond te houden maar door zich tegelijkertijd te mengen als het ware in het verhaal van jullie huwelijksdag. Een dag die van jullie, je familie en je vrienden is. Hij houdt als geen ander van het spontane karakter van een bruiloft en alle opwinding die daarbij hoort en helpt bruiden & bruidegoms om momenten vast te leggen die speciaal voor hen zijn – voor altijd. Hij doet altijd zijn uiterste best om het verhaal van jullie grote dag op een discrete en ontspannen manier vast te leggen en te vertellen.

Als je echt op zoek bent naar iemand die een trouwfilm voor je kan maken die je de komende jaren zult koesteren, neem dan zeker contact met Arthur Huizinga op om te bespreken wanneer hij eventueel beschikbaar is.

Waarom ik zo enthousiast ben

Ik ben verrukt over het eindresultaat. Ik had niemand anders beter kunnen vragen om de dag van mijn leven vast te leggen. Zijn professionaliteit en vaardigheid in videografie zorgde ervoor dat je je van het begin van de dag tot het einde zo op je gemak voelde. Als ik naar mijn eigen trouwfilm kijk, heb ik het gevoel dat ik mijn trouwdag steeds opnieuw beleef. Dit was echt de beste investering die ik voor mijn bruiloft heb gemaakt en ik zou ze aan iedereen aanbevelen (en dat zal ik ook doen). Ook onze samenwerking was geweldig. Vanaf de eerste dag dat we elkaar ontmoetten, was er een klik. Super professioneel, leuk, wat onze trouwdag des te leuker maakte!

Related Posts

Waaraan herken je goede rijscholen?

Mijn ervaringen met EKH.nl

Telefoonservice gezocht