Eijo
Image default
Business

Telefoonservice gezocht

De telefoonservice binnen je bedrijf zou je misschien liever willen uitbesteden.

Echter lijkt dit een vrij gedurfde en misschien zelfs wel een riskante stap.
Je geeft bepaald werk uit handen, maar daarmee ook bedrijfsgevoelige informatie.

Je beseft dat het aannemen van de telefoon, het beantwoorden van e-mails en andere administratieve werkzaamheden een almaar groter deel vormen van de werkzaamheden. Terwijl ze niet direct bijdragen aan het genereren van omzet en groei, lijkt het onoverkomelijk. Zou het niet prettig zijn als de telefoonservice zou kunnen worden uitbesteed? Zo kan je je als ondernemer weer volledig richten op ondernemen en de kerntaken die daarbij horen. Op deze manier hoef je er geen personeel voor aan te nemen, een werkplek voor te reserveren of andere randzaken waar je je liever niet mee bezighoudt. Je hebt namelijk ook geconstateerd dat veel inkomende gesprekken worden gemist vanwege drukte. Dit zijn gemiste kansen en je kan hierdoor imagoschade oplopen. Overweeg je ook om je telefoonservice uit handen te geven, neem dan eens contact op met FREEVOICE ANTWOORDSERVICE.

Telefoonservice bij FREEVOICE ANTWOORDSERVICE

FREEVOICE ANTWOORDSERVICE heeft een uitstekende telefoonservice.

Zij nemen voor jouw bedrijf de telefoon op, en je mist op deze manier geen gesprekken en daarom dus ook omzet. Je wordt op de hoogte gebracht van de gesprekken door slimme toepassingen zoals mail, sms of whatsapp. FREEVOICE ANTWOORDSERVICE is ook uitermate flexibel. Zo kan het zijn dat je alleen op bepaalde momenten van de dag gebruik wilt maken van hun diensten. Ook kan je zonder enig probleem maandelijks opzeggen bij hen. Men werkt er met geschoolde telefonistes in een kleinschalig team. Naast de telefoonservice biedt men ook secretariële diensten aan. Dit is in een feite een secretaresse op afstand die net zo betrokken is. Zij kan je agenda bijhouden, afspraken inplannen en administratieve werkzaamheden verrichten. Men werkt uitsluitend met mensen van onbesproken gedrag die uitstekende referenties hebben.

Storen

Iedereen weet hoe storend een slechte telefoonservice kan zijn. Er wordt simpelweg niet opgenomen, je mag een voicemail inspreken, of je wordt minutenlang in de wacht gezet. Je voelt je als klant totaal niet serieus genomen. Een voicemail inspreken doe je niet, want dat heeft waarschijnlijk toch geen zin. Je besluit dan maar om het bij de concurrent te proberen, want dit lijkt nergens op.

Related Posts

Betrouwbaar ICT-bedrijf in Ede

Top Slotenmaker Den Haag

DJI brengt nieuwe Phantom 3 SE naar Europa