Telefoonnummer klantenservice nodig? Klantenservicetelefoon

Eijo

Oxxio is al 19 jaar actief op de Nederlandse energiemarkt. Sinds 2011 is het bedrijf officieel onderdeel van de Eneco Groep. Oxxio manifesteert zich als superslimme en supervoordelige leverancier van groene stroom en gas. Het richt zich op particuliere klanten. De klantenservice van Oxxio bellen via nummer 0900-5566777 kost je 55 eurocent per gesprek. Andere opties om een medewerker te spreken te krijgen, is online chatten. Dit kan op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Deze tijden gelden ook voor het Messenger systeem. Via de website kun je een terugbelverzoek indienen. De dag en het tijdstip geef je zelf aan. Wel zo handig! Twitter, Facebook en YouTube zijn de social media waarop Oxxio actief is. Kortom, Oxxio is op velerlei manieren voor jou bereikbaar.

Contract afsluiten of uitbreiden bij Essent

De Essent klantenservice krijg je aan de lijn als je 0900-1550 belt. Voor dit nummer betaal je 35 cent per gesprek. Essent is een van oorsprong Duitse energiemaatschappij. Er zijn zowel zakelijke als particuliere klanten aangesloten bij Essent. Zij nemen zowel gas als elektriciteit af. Heb jij al een contract bij Essent? Je kunt een aanvullend abonnement afsluiten voor service en onderhoud van je cv-ketel. Een actuele leuze van dit bedrijf is ‘Lang leve thuis’. Energiezuinigheid en duurzaamheid staan bovenaan het prioriteitenlijstje. Op de website van Essent lees je uitgebreide informatie over beide onderwerpen. Graag maken we je attent op de online Essent Kennisbank.

Je vindt er artikelen die gaan over topics als slim verwarmen en ventileren, Smart Home oplossingen, wifi-lampen, een wifi-thermostaat en domotica-systemen. Domotica is te herleiden tot het Latijnse woord domus voor huis. Kort samengevat wordt met domotica bedoeld: het inzetten van digitale toepassingen om de veiligheid en het comfort thuis zo optimaal mogelijk te maken. Voorbeelden zijn lampen die automatisch op bepaalde tijdstippen aan- en uitgaan, het lager of hoger zetten van de thermostaat via je tablet en vlambewaking. Meer weten? Kijk eens op de site of bel de klantenservice van Essent.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/