Eijo
Image default
Business

TD interieurbouw voor een ontwerp op maat

TD interieurbouw helpt u bij het ontwerpen van een nieuw interieur. Of u nu zakelijk of privé op zoek bent naar vakmensen, bij ons bent u op het juiste adres voor een design op maat. Al jarenlang hebben wij mensen blij weten te maken met onze ontwerpen van keukens, woonkamers, badkamers, winkels en nog veel meer. Wij zijn van alle markten thuis en weten voor iedereen persoonlijk een design op maat aan te meten. En dat alles om te zorgen dat u zich prettig voelt in uw woning of winkel of kantoor. 

Persoonlijk contact staat bij TD interieurbouw op nummer één

Voor TD Keukens & Interieur is persoonlijk contact een belangrijk aspect van het hele ontwerp. Alleen als wij een beeld van u hebben kunnen wij een ontwerp maken die bij u past. Daarom maken wij ook altijd eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zo leren wij elkaar kennen en luisteren wij naar uw wensen. Een ruime open keuken die toegankelijk is voor het hele gezin, een knusse woonkamer, een badkamer die makkelijk te onderhouden is, noem het maar op. Uw ideeën kunt u bij ons kwijt. Ook als het gaat over kleuren en printjes. Wij nemen alles mee in ons 3D ontwerp. Dit 3D ontwerp helpt u om alles goed in te beelden en om te ontdekken of de juiste sfeer gecreëerd wordt. Als het hele ontwerp aan uw wensen voldoet, kan het echte werk beginnen. Ook hierin is persoonlijk contact voor ons heel erg belangrijk. Wij begeleiden u graag in het hele proces en bespreken daarom ook regelmatig waar wij mee bezig zijn. Zo kunnen miscommunicaties voorkomen worden en de samenwerking tussen beide partijen prettig blijven. Voor ons is het resultaat net zo belangrijk als de relatie die wij met u als klant opgebouwd hebben. Wij gaan pas met een goed gevoel bij u weg, als alles netjes is afgerond. 

Neem contact op

Voor een interieurbedrijf met verstand van zaken bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Van het maken van meubels tot winkelinrichting tot het ontwerpen van interieurs, onze creatieve ontwerpers weten raadt. Neem contact met ons op, zodat wij ook bij u een interieur naar wens kunnen plaatsen.