Eijo
Image default
Business

Tankverlichting is geschikt voor alle toepassingen

De tankverlichting en inspectielampen van Zone Atex zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Deze lampen kan worden ingezet op diverse locaties en toepassingen, zowel onshore als offshore. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verlichting van opslagtanks, pijpleidingen, destillatiekolommen, flowindicatie en meer. Doordat de lamp erg robuust is is deze uitermate geschikt om te gebruiken op zware industrieën. De licht metalen behuizing is corrosie vrij en de aansluitkabel bevind zich in een aparte aansluitdoos wat ervoor zorgt dat de lamp eenvoudig te monteren en bevestigen is. Dankzij de verschillende kantelscharnieren kun je de lamp alle kanten op richten zonder deze opnieuw te hoeven bevestigen.

Tankverlichting met LED

Led verlichting in combinatie met een tanklamp, een zeer unieke combinatie die ook wel een revolutie op explosieveilige verlichting wordt genoemd. Deze duurzame verlichtingsbron heeft een hoge betrouwbaarheid en een opvallend lange levensduur. Daarnaast zorgt de LED technologie er voor dat het energieverbruik van de lamp erg laag is en dit is zeker terug te zien op de maandelijkse rekening. Wat daarnaast ook een groot voordeel is van deze lamp is de prijs-kwaliteit verhouding. Deze is erg aantrekkelijk en dat maakt het interessant om je eens te verdiepen in de tanklamp met led. Meer weten? Google dan eens op termen als ‘tank inspectielamp’ of ‘edellux tanklamp’ en je vindt alle informatie die je nodig hebt.

De voordelen van LED

Veel mensen weten dat LED veel voordelen met zich mee brengt, maar wat deze voordelen precies zijn? Dat is vaak nog lastig onder woorden te brengen. Het grootste voordeel is dat Led lampen energiezuinig in gebruik zijn en veel branduren hebben. Daarnaast worden de lampen niet warm tijdens het branden en kun je helemaal zelf bepalen of je voorkeur uitgaat naar een warme oranje variant of juist een blauwe koele tint.

https://zone-atex.nl/tankverlichting/

Related Posts

Busje huren Zoetermeer?

Een hoesje voor de iPhone 6/6s

Cadeau 40 jaar getrouwd