Eijo
Image default
Business

taffe industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, tafels op maat

Over Taffe 

Bij Taffe kunt u industriële tafels op maat bestellen. Wilt u een een tafel op maat? Deze wordt bij taffe geheel naar wens gemaakt. Er is een divers aanbod van industriele tafels. Alles wordt in de werkplaats in Heemstede op ambachtelijke wijze met de had gemaakt gemaakt, van het gelaste stalen tafelonderstel of gelaste stalen tafelpoten. Niet alleen zijn gelaste stalen tafel onderstellen beschikbaar in het keuze maar ook oude gietijzeren tafelpoten of laser gesneden stalen onderstellen. 

Taffe houten tafelbladen

Alle tafelbladen worden met de hand geschuurd. De Taffe wagonplanken worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken licht af te schaven, maar ook is het mogelijk om de wagonplanken meer af te schaven voor een gladder geheel. Het eikenhout is afkomstig uit duitsland en er kan gekozen worden tussen een vlak geschuurde afwerking of wat ruigere uiterlijk. De Taffe wagonplanken tafel worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken tafel licht af te schaven, maar ook is het mogelijk om de wagonplanken meer af te schaven voor een gladder geheel. Het eikenhout is afkomstig uit duitsland en er kan gekozen worden tussen een vlak geschuurde afwerking of wat ruigere uiterlijk. Voor een stijlvolle eettafel of vergadertafel kunt u kiezen van verschillende soorten afwerkingen en houtsoorten. Bij taffe worden gietijzeren tafelpoten en gietijzeren tafelonderstellen aangeboden. Ook machine onderstel tafel en wagonplanken tafel, eettafels worden er aangeboden.Wij leveren van idee tot tafel, met garantie voor een oude industriele tafel naar wens. Voor een mooie tafel met eikenhout of wagonplanken moet je bij Taffe tafels zijn.Stoere verstelbare industriële tafel met stalen frame en wagonplanken. De wagonplanken zijn afkomstig van wagons uit Frankrijk en geven de mooie vintage look wat oud hout zo mooi kan geven. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een eikenhouten tafelblad. De wagonplanken zijn afkomstig uit oude treinwagons en zijn jaren lang gebruikt in deze zware industrie waardoor de planken hun geleefde uitstraling hebben. 

Houtsoorten

Er kan bij taffe gekozen worden tussen 3 verschillende soorten hout. Van verfijnde afwerking tot een wat ruigere, taffe bied het allemaal aan. De 3 houtsoorten zijn: Wagonplanken, eiken en grenen. 

Stalen tafelframes

Alle Taffe tafelframe worden op ambachtelijke manier gemaakt. Gietijzeren tafelpoten of gelaste metalen onderstellen worden geheel met de hand op maat gemaakt. Ook heeft taffe industriele tafels een aanbod van laser gesneden stalen onderstellen. 

 

Industriele tafels op maatwww.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl

Related Posts

De mogelijkheden van dak en gevelbeplating

Iphone 5(s) hoesje: uw Iphone, goed beschermt

Het vijverhandboek had ik veel eerder moeten zien!