Eijo
Image default
Business

Industriële tafel, industriele eettafel, industriele eetafels

Het tafelblad

 Het houten tafelblad wordt gemaakt van oud eiken, nieuw eiken, wagondelen of oud grenen. De oude wagonplanken uit Frankrijk worden geschaafd en geschuurd tot een glad maar robuust oppervlak.

 

Gelaste tafel onderstel

 Het tafelonderstel wordt op maat gemaakt en  met de hand gelast, er is een ruim aanbod van industriele tafel op www.taffe.nl maar ook zijn eigen ontwerpen welkom. Heeft u vragen over een tafelonderwerp? Dan kunt u gerust contact opnemen. Alle Taffe industriële tafels worden met de hand gelast en speciaal op maat gemaakt. Voor een tafel op maat moet u bij Taffe zijn. Voor een industriële vergadertafel of industriële eettafel kunt u bij Taffe Vintage tafels terecht. 

 

 

Taffe

 Bij Taffe vintage tafels kunt u terecht voor een ruim aanbod van industriële tafels en industriele meubels gemaakt van eiken of wagonplanken. Een industriële tafel op maat of een vintage tafel, Taffe heet een ruim aanbod van industriële tafel, industriele tafels. Het stalen tafel frame wordt met de hand gemaakt, ook de stalen tafel onderstellen worden bij Taffe industiële tafel, industriele tafels op maat gemaakt met ambachtelijk handwerk. Bij de Wagonplanken kan er gekozen worden tussen het borstelen van de wagondelen of het schaven ervan. Bij het borstelen blijven de planken hun ruige en donkere karakter behouden. Bij het schaven worden de planken over een vlakbank gehaald waardoor de wagonplanken lichter van kleur worden. Bij het schaven is het contrast tussen de lichtere delen en donkere delen groot wat een indrukwekkende indruk geeft op het uiterlijk van de wagonplanken eettafel. Als laatste optie kan er ook gekozen worden voor een gelaserde onderstel. Bij alle onderstellen kunnen de tafels geheel op maat worden gemaakt. op de website www.taffe.nl  is al het van aanbod  industriele tafel, industriele eettafel aanwezig. Ook kunnen er bij andere wensen naast het aanbod contact worden opgenomen om te zien naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.


Machine onderstellen

Bij taffe industriële tafels is er ook een ruim aanbod van industriële eettafels op maat met een ou machine onderstel of gietijzeren onderstel. Bij Taffe kunt u industriële tafel op maat bestellen. Een industriele tafel of industriele eettafel op maat wordt naar wens gemaakt. Alle taffe industriele tafel, industriele tafels worden op ambachtelijke wijze gemaakt, van het gelaste stalen tafelonderstel of gelaste stalen tafelpoten. Niet alleen zijn gelaste stalen tafel onderstellen beschikbaar in het keuze maar ook oude gietijzeren tafelpoten. 

http://www.taffe.nl

Related Posts

Materiaalcontainers voor meer ruimte

Taxichauffeurs weer aan het rijden

Goede bewindvoering in Veenendaal bij Prio!