Eijo
Image default
Business

Speciale enveloppen

 

Voor het versturen van speciale informatie of bij speciale gelegenheden kan het (voor zowel particulier als zakelijk gebruik) leuk zijn om gebruik te maken van een speciale envelop. In dit artikel staan een aantal enveloppen die u niet kan missen wanneer u op zoek bent naar een speciale envelop.

Draagtas envelop

De draagtas envelop wordt zakelijk veel gebruikt. Vooral op beurzen en open dagen is de draagtas envelop een mooie toevoeging om informatie aan mensen mee te geven. Een draagtas envelop is gemaakt van sterk karton en is daarom ideaal om informatie in mee te geven. Een draagtas envelop is ook echt te dragen, dus handig wanneer mensen geen tas bij zich hebben. De draagtas envelop is daarnaast ook te bedrukken en kan de naamsbekendheid van uw bedrijf daardoor een boost geven!

Envelop met Japanse sluiting

Deze bent u waarschijnlijk nog nooit tegengekomen: De envelop met Japanse sluiting. Deze envelop heeft zijn naam te danken aan de touwsluiting die bevestigd is aan de achterkant van de envelop. Deze envelop is gemaakt van karton en biedt bescherming aan uw zending. Door het materiaal en de touwsluiting, heeft deze envelop een unieke uitstraling waarmee u ongetwijfeld de aandacht trekt van de ontvanger. De envelop met Japanse sluiting wordt tegenwoordig vaak gebruikt voor uitnodigingen e.d.

Giftbag

Iets heel anders is een giftbag. De giftbag kan worden gebruik voor het versturen van kleine cadeaus en valt op omdat deze ”envelop” een aparte vorm heeft en bedrukt kan worden met een eigen ontwerp. Door een hecht strip is de giftbag eenvoudig dicht te maken.

Luchtkussenenvelop

Wanneer u op zoek bent naar een envelop om uw cadeau te versturen, zonder dat deze beschadigd raakt, kan een luchtkussenenvelop de oplossing bieden. Deze is voorzien van luchtkussens en zorgt daardoor dat uw cadeautje geheel intact aankomt bij de ontvanger.

 

Related Posts

SAM Online Marketing bureau is de specialist op het gebied van online marketing.

VOIPZeker 088 nummer

Kunststof producten laten maken