Eijo
Image default
Business

Houten vloer schuren door de specialist in vloeren

Een houten vloer behoort tot één van de populairste vloeren. Een echte massief houten vloer heeft een natuurlijke en warme uitstraling en is daarnaast erg duurzaam. Schuur Expert staat bekend als een ervaren parketvloer restaurateur en gedreven parketlegger. De parketteurs van Schuur Expert zijn vooral actief is in de provincies Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Amersfoort en Flevoland.

Ons belangrijkste werkterrein is het schuren en renoveren van bestaande parketvloeren, maar ook kunt u ons inzetten voor het leggen van nieuw aangekochte parketvloeren. Het enthousiaste team van Schuur Expert bestaat uit acht professionele en gecertificeerde parketteurs met daarom heen 2 a 3 man om de hoofd parketteur te ondersteunen. Ons bedrijf Schuur Expert kan bogen op ruim 25 jaar ervaring in de wereld van parket renovatie. Naast deze ruime ervaring schoolt ons team zich voortdurend bij en is daardoor op de hoogte van de nieuwste technieken en apparatuur op het gebied van parket renovatie.

Als grootste pluspunten van een parket vloer schuren en lakken gelden:

  • Een vloer die is gelakt staat bekend als een vloer die jarenlang vooruit kan. Bij gebruik van professionele lak, en dat doet de Schuur Expert, kunt u uitgaan van een levensduur tussen de 12 en 14 jaar.
  • Het onderhouden van een lakvloer is prima te doen. Eens per maand de vloer afnemen met een dweil en zo nu en dan de stofzuiger ter hand nemen, volstaat om en gelakte vloer in topconditie te houden.
  • Het tussentijds onderhouden van uw lakvloer is onnodig. Mocht u voor een verbeterslag willen gaan in de 12 tot 14 jaar waarin de vloer in optimale staat is, dan kunt u indien gewenst kiezen voor het polishen van uw lakvloer. Maar nogmaals: dit is een niet-noodzakelijke luxe-ingreep.
  • De variatie qua uitstraling lakvloeren is groot. U kunt kiezen uit een zijde-matte afwerking, gewoon mat, maar ook uit extreem matte lakvarianten.

Minpunten hebben gelakte vloeren helaas ook. De meest voorkomende zijn:

  • Het plaatselijk restaureren van een lakvloer is niet mogelijk. Deukjes en krasjes blijven op een gelakte vloer helaas zichtbaar.
  • Eikenvloeren die van lak zijn voorzien kunnen na verloop van tijd gelig bijkleuren.
  • Gelakte vloeren van een kleur voorzien is niet mogelijk.

Parket schuren en lakken

Als u een parketteur van Schuur Expert inschakelt om uw parket te laten schuren en te laten lakken, kiest u absoluut voor een behandelmethode die veel voordelen heeft. Het opschuren van uw oude parketvloer doen wij met de modernste schuurmachines, die volledig stofvrij uw parket glad maken en van oneffenheden ontdoen. De lak wordt vervolgens in drie lagen op de geschuurde vloer aangebracht. De eerste laklaag vormt de grondlaag, gevuld door twee rondes laklagen om de vloer fraai af te werken. Een gelakte vloer heeft flink wat voordelen.

Houten vloeren leggen kunnen wij ook als de beste. 25 jaar ervaring in houten voeren.

Toch liever een gloed nieuwe vloer laten leggen? Ook het leggen van houten vloeren  behoort tot de mogelijkheden van Schuur Expert. Naast parket schuren, leggen wij ook nieuwe vloeren zwevend of verlijmt. Bekijk onze nieuwe website parket leggen waar we u dit graag uit leggen en de diverse mogelijkheden met u willen delen.  

 

 

https://schuur.expert

Related Posts

Wasmachine reparatie Delft nodig? Bezoek de site en los het probleem op.

Mijn escape room ervaring

Internet radio