Eijo
Image default
Business

SiteToGo: een echte WordPress specialist

Je vraagt je waarschijnlijk af wat het voordeel is van een WordPress specialist (Klik hier voor de website)? Dat leg ik je graag uit. WordPress is een makkelijk beheersysteem voor de gewenste website voor jou of misschien je bedrijf. WordPress kan zonder technische kennis eenvoudig aangepast worden door jezelf of iemand anders. SiteToGo kan een WordPress website ook snel voor je realiseren, waarna je zelf teksten en foto’s kunt veranderen. Het onderhouden van je website is dan ook geen probleem. Als je nog niet bekend bent met WordPress kan SiteToGo ook een korte instructie regelen zodat je sneller en makkelijker je eigen website kan beheren.

Een echte WordPress specialist inhuren, hoeveel kost dat?

Gelukkig is SiteToGo de WordPress specialist totaal niet duur! Voor een klein bedrag van €450,- wordt heel de website voor je gerealiseerd. Maar wat krijg je hiervoor?

Binnen een week is de website gemaakt en gereed voor je eigen gebruik, de website zit op een optimale snelheid, social media iconen op je website, de website wordt geoptimaliseerd voor het gebruik op telefoon en/of tablet, aanmaken van een e-mail adres op jouw eigen domeinnaam, professionele hosting, het live zetten van je website en nog veel meer! Naast het maken van de website kan je er ook voor kiezen dat de website onderhouden wordt. Als je dit liever niet zelf doet natuurlijk. Hiervoor biedt SiteToGo ook een optie aan voor maar €19,95 per maand!  Hier krijg je de extra’s zoals dat er YouTube video’s geplaatst worden op je website, de website wordt gemaakt in meerdere talen, fotogalerijen, de mogelijkheid voor onbeperkte foto’s op je website en zo gaat het nog even door. Als je toch twijfelt, staan er heel veel voorbeelden op de website van SiteToGo. Zo kun je zien wat ze allemaal al gemaakt hebben.

Contact leggen met SiteToGo

Via de website van SiteToGo kan je heel gemakkelijk contact met ze opleggen. Door middel van een offerte aan te vragen, kan je aangeven wat je wilt en hiervoor maken ze dan een offerte speciaal voor jou. Naast een offerte kun je ook direct contact opnemen met SiteToGo door middel van het contactformulier in te vullen. Wil je liever direct contact? Dan staat hier ook het telefoonnummer vermeld waardoor je ook telefonische contact op kan nemen.
Wil je graag nog meer informatie? Neem dan een kijkje op de website: www.sitetogo.nl .