Eijo
Image default
Business

Shoelia is echt mijn schoenenwinkel!

Shoelia is echt een kleurrijke winkel. Sinds ik daar mijn schoenen koop, worden mijn dagen ook steeds vrolijker en ben ik zeker uniek als leraar. Hoe ik bij Shoelia ben gekomen is eigenlijk een grappig verhaal. Ik wilde heel graag voor een bepaalde feestdag aparte schoenen kopen waar mijn leerlingen van zullen zeggen, wat heeft u nou weer aan?! Maar natuurlijk wil ik niet dure schoenen kopen om ze maar één keer aan te kunnen doen, dus ging ik op zoek naar schoenen die ik ook dagelijks aan kon doen.

Vrolijke herenschoenen bij Shoelia

Ik ging op het internet kijken naar verschillende soorten herenschoenen en kwam uiteindelijk bij Shoelia terecht. Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord maar ik vond de naam al erg aantrekkelijk en was geïnteresseerd. Daarna zag ik het assortiment en ik werd er zo vrolijk van. Allemaal verschillende patronen en kleuren die je nooit op herenschoenen zou tegen komen. Bovendien zijn ze ook nog eens echt draagbaar en zou ik ze ook gewoon naar meetings kunnen dragen. Dus bekeek ik het assortiment en ik zag meteen knal paarse schoenen die echt iets voor mij waren. Dus ik heb deze schoenen besteld en toen keek ik later in het assortiment verder en zag ik nog veel meer.

Alle soorten en maten

Ze hadden namelijk ook vrolijke sokken die bij de kleurrijke schoenen passen. Echt een heerlijke webshop voor mensen die lekker veel van kleuren houden en een beetje gek soms willen zijn. Toen de schoenen binnen kwamen was ik erg tevreden ermee en ze zaten ook nog eens heel lekker. Bovendien vonden mijn leerlingen ze apart maar toch wel leuk. Ze konden er om lachen en dat was precies wat ik wilden. Ik ga zeker vaker bij Shoelia bestellen, omdat het een leuke en vrolijke winkel is.

Contact

Wilt u meer weten over het gehele kleurrijke assortiment van deze webshop? Of wilt u nu meteen wat leuks bestellen? Bekijk dan het assortiment via www.shoelia.nl voor meer informatie over de schoenen. Zij verkopen niet alleen maar herenschoenen maar ook voor de dames zijn er leuke schoenen te scoren.