Eijo
Image default
Business

Schouten Advocaten voert gratis een probleemanalyse uit

Schouten Advocaten is een echt familiebedrijf wat in de loop der jaren uitgegroeid is tot een succesvol en goedlopend advocatenkantoor. Met al uw juridische problemen kunt u bij ons terecht. Wij heten iedereen van harte welkom om vrijblijvend uw vraagstuk aan ons voor te leggen. Wij analyseren gratis uw probleem om vervolgens een betrouwbare inschatting van uw kansen te geven, zodat u weet of procederen zin heeft. Verder maken wij duidelijke afspraken over de financiën en krijgt u het nummer van uw advocaat. Door een persoonlijke advocaat aan te wijzen kunnen er geen miscommunicaties optreden en is alles helder voor beide partijen. Daarbij voelen onze advocaten zich ook erg betrokken voor een goede afloop. Waar vindt u dat nog meer?

Bij Schouten Advocaten kunt u terecht voor conflicten van zowel persoonlijke als zakelijke aard

Schouten Advocaten wordt regelmatig ingeschakeld voor zowel persoonlijke conflicten als zakelijke conflicten. Door de kennis te delen die wij hebben opgedaan denken wij in oplossingen en helpen wij procedures te voorkomen, aangezien daar zeer lange tijd overheen gaat, voordat alles uiteindelijk afgehandeld is. Lukt dit niet, dan hangt de toga klaar en start de volledige procedure. Wij worden onder andere ingeschakeld voor geschillen tussen aandeelhouders of samenwerkingspartners. Ook behandelen wij conflicten met leveranciers, afnemers of personeel. Hetzelfde geldt voor echtscheidingen, erfrecht en personen & familierecht. Kortom, wij zijn echte bezige bijen en u kunt het zo gek nog niet bedenken of wij zijn erin gespecialiseerd. Dit is allemaal gerealiseerd door onze vijf fantastische advocaten.

Bij ons een frisse aanpak en oplossingsgerichte werkwijze

Bij ons kunt u gewoon bellen zonder dat meteen de teller gaat lopen. Dankzij deze frisse aanpak ontzorgen wij veel klanten. Onze oplossingsgerichte werkwijze slaat bijna altijd aan en loopt vaak uit tot een succes. Heeft u juridische problemen en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag en staan u bij in alle zaken die afgehandeld moeten worden. Neem telefonisch vrijblijvend contact met ons op of wandel gewoon ons kantoor in Zeist eens binnen om alle mogelijkheden te bespreken. Wij heten u van harte welkom!

Ben je op zoek naar een advocaat in Zeist, klik hier voor de website van Schouten Advocaten!