Eijo
Image default
Business

Schitterende Israël reizen

Wilt u ook zo graag prachtige Israël reizen maken? Er is toch niets mooiers dan samen met andere christelijke mensen een geweldige trip te maken door het land waar het christendom zo groot is! Het is iets wat je een keer moet meemaken, al helemaal als gelovige. Overigens is het jodendom ook erg groot in Israël. Bekijk on

De Israël reizen

De Israël reizen van Idoed staat synoniem voor net wat meer verdieping in het geloof dan een normale rondreis door het land. Vaak doen mensen deze reis als ze al eens in Israël zijn geweest, maar het kan natuurlijk ook als het je eerste keer gaat worden! Omdat Idoed bekend is met de omgeving hebben ze de mogelijkheid om u op plekken te brengen waar je anders niet zou mogen en/of kunnen komen, best exclusief dus. 

Je hebt de keuze je reis te boeken in de vier seizoenen, voorjaar, zomer, najaar en winter.

Elk seizoen heeft andere activiteiten. Zo kun je in het voorjaar bijvoorbeeld natuurreizen, Bijbelse gezinsvakanties, wijnreizen en nog een hoop andere soorten reizen boeken. In de zomer zijn er een aantal studie / jongerenreizen, maar ook voor gewoon een lekkere vakantie kun je in Israël terecht. In het najaar zijn er meerdere activiteiten in Jeruzalem (de hoofdstad) die je kunt aanschouwen / deelnemen. In de winter zijn de minste reizen mogelijk, maar wel een hele mooie die te maken heeft met kerst.

Dus als je zo’n christelijke rondreis door Israël wil maken, is het de moeite waard om even de website te bekijken!

Over Idoed (organisator Israël reizen)

Dat Idoed christelijke rondreizen door Israël organiseert is inmiddels wel duidelijk, maar het is misschien wel interessant om wat meer over deze organisatie te weten. ‘’Idoed’’ staat voor bemoediging. Ze moedigen mensen aan om de reis naar Israël te maken en dichterbij god te komen. Hun doel is om mensen bij elkaar te brengen, vandaar de visie ‘’Saamhorigheid en binding’’.  Niet alleen willen ze mensen aan elkaar binden, maar ook aan het land zelf. Ze zorgen ervoor dat u een reis meemaakt die u nooit meer zal vergeten!

Related Posts

Niet langer moeilijk doen met CBBS

De beste energie acties

Street dance – Ontdek waarom deze dans zo boeiend is