Riforma uw luchtgomspecialist

Eijo

Onderwerp – Riforma – vind alle informatie op https://www.riforma.be/

Al jaren lang ben ik vaste klant bij Riforma in Retie. Riforma is een bedrijf gespecialiseerd in het reinigen van materialen als hout en ijzer, door hen te luchtgommen. Dit is een betaalbare, milieuvriendelijk techniek die gebruik maakt van luchtdruk om de materialen te ontdoen van de bovenste laag, zonder schade na te laten. 

Ik zelf ben opa van 3 kleinkinderen. Vanaf de geboorte van mijn eerste kleinkind, is bij mij de fascinatie gegroeid voor het maken – en opmaken van houten speelgoed. Voor mijn eerste kleinkind, heb ik een keukentje gemaakt uit een houten kastje van de kringloopwinkel. Ik heb de deurtjes eruit gehaald, ijzeren plaatjes op vastgemaakt als kookplaten, een railtje aan de zijkant bevestigd om pollepels en dergelijke aan op te hangen, noem maar op. Uren ben ik er aan bezig geweest.  

Maar eerlijk gezegd, ik haat het om van ter voren dat oude hout eerst helemaal te moeten afschuren. Het opmaken is geen probleem, maar het afschuren vind ik vreselijk. Dus dat besteed ik graag uit aan de specialisten bij Riforma. Ze leveren prima werk. En ze zijn zeker niet te duur in prijs. 

Nu ben ik bezig aan een groot houten schaakbord, voor buiten in de zomer of binnen op koude winterdagen. De poppetjes ga ik proberen uit gips te maken. Het bord zelf heb ik nu al binnen gebracht bij Riforma om eerst helemaal te laten reinigen.

https://www.riforma.be/