Refurbished iPhone 6S kopen? Een verstandige keuze!

Eijo

Refurbished iPhone 6S kopen? Een verstandige keuze!

Het kopen van refurbished iPhones in vergelijking met nieuwe exemplaren heeft een aantal voordelen. In dit artikel leggen we je de voordelen uit van het kopen van een refurbished iPhone 6S. Tevens leggen we je ook uit waar een goede refurbished aanbieder aan voldoet. 

Twee jaar garantie

In tegenstelling tot de meeste refurbished aanbieders, ontvang je bij Forza Refurbished standaard twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPhone 6S. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief goede aankoop. Mocht er dan toch iets gaan mankeren aan de refurbished iPhone 6S dan kun je gebruik maken van de garantie. 

Goedkoper dan een abonnement

Wil je een iPhone 6S hebben maar hier niet teveel geld voor betalen? Wees verstandig en kies voor een refurbished iPhone 6S. Wanneer je besluit om deze te combineren met een sim-only kaart ben je helemaal goedkoop uit. Een ander voordeel is dat je ook niet vast zit aan een tweejarig abonnement.

Grondig gecontroleerd en gereviseerd!

Een refurbished iPhone 6S wordt door de meeste aanbieders goed gecontroleerd. Ondanks dat, is er toch een flink verschil in de kwaliteit tussen refurbished aanbieders. Bij Forza Refurbished wordt een refurbished iPhone 6S op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd. Dit komt omdat wij als enige refurbished aanbieder beschikken over een speciale robot. Hierdoor ben je verzekerd van een zorgvuldig gecontroleerde- en gereviseerde refurbished iPhone 6S.

 

 

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/6s/