Private lease

Een eigen tot gebruik hebben verhoogd uw mobiliteit. U bent niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer en bent op deze manier veel flexibeler. Echter, het aanschaffen van een auto komt met veel overige kosten. Gelukkig kan dankzij een private lease, iedereen genieten van een eigen auto. XLEasy leent private lease modellen voor een vaste prijs per maand.

Ruim aanbod en goede service
Wat voor auto wilt u? Een auto die stijlvol is en een professionele uitstraling heeft voor uw werk, of een handige compacte en vooral voordelige auto? Bij XLEasy heeft u genoeg keuze. Voor iedereen is er een geschikt private lease model te vinden. Het voordeel van leasen is dat de overige kosten volledig bij de prijs inbegrepen zijn. U weet dus precies waar u aan toe bent en bent maandelijks niet veel geld kwijt aan belastingen, verzekeringen en reparatiekosten. Het enige wat u zelf moet betalen is de benzine. Dit kunt u natuurlijk goed zelf aanmeten.

Wilt u persoonlijk advies over een private lease of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met XLEasy. Dit kan eenvoudig via de website of u kunt XLEasy telefonisch bereiken om een afspraak te maken of advies te vragen.Geniet van de vrijheid met een private lease auto en betaal een vaste prijs per maand voor uw auto.