Eijo
Image default
Business

Printers

Hoewel bijna iedereen thuis een printer heeft staan, wordt geprint papier steeds minder gebruikt. Documenten, contracten en brieven kunnen allemaal digitaal worden afgehandeld zonder dat daar een kopie voor nodig is, zelfs scholen bieden een digitale mogelijkheid aan voor het inleveren van documenten. Digitaal ingeleverde documenten verlies je niet zomaar en kunnen niet vergeten worden als ze al ingeleverd zijn.

Maar alsnog is het handig om een printer in huis te hebben, soms heb je gewoon even een hard-copy nodig van wat je schrijft. Hiernaast vinden sommige mensen het fijn om hun documenten ook uitgeprint te hebben, hierdoor zijn ze niet afhankelijk van hun computer en het internet. Hoewel de meeste mensen een continuous inkjet printer hebben stappen veel huishoudens over naar de laserprinter, hoewel het apparaat zelf duurder is bespaard zo’n aanschaf op lange termijn veel inkt. Bij veel is het al bekend dat inkt de duurste vloeistof op aarde is, voor mensen die veel printen is een laserprinter daardoor handig omdat ze over het lange termijn veel geld besparen aan inkt.

Naast de klassiek printervormen bestaan er ook printers die op andere oppervlaktes kunnen printen, denk maar aan een klassiek PET flesje waar bijvoorbeeld cola in zit. Dat plastic wat om de fles zit moet ook geprint worden, alleen dat gaat niet met een klassieke inkjet of laserprinter. Daarvoor heb je een folie printer nodig, dit is een speciaal uitgeruste printer die geen papier gebruikt maar folie. Wel is het handig om te weten dat de folie printer niet de mogelijkheid heeft om op papier te printen vanwege de manier hoe de printer is gebouwd. Als u opzoek bent naar een nieuwe printer of kabel printer zou ik KBA metronic aanraden vanwege hun snelle levering, lage prijzen en klantvriendelijk houding. U kunt KBA metronic vinden op www.kba-metronic.com, ze leveren door heel de Benelux.

Related Posts

Hoe EKH.nl mijn bedrijf redde

Vespa sprint Custom

Afstudeerbegeleiding van Scriptium