Eijo
Image default
Business

Poster maken

Heb je een poster nodig voor je bedrijf of wil je graag iets promoten met een eigen ontworpen poster? Dan kan dat bij Jilster! Zelf een poster maken was nog nooit zo makkelijk als hier.
Iedereen kan het en het vergt geen benodigde technische vaardigheden. Elke digibeet kan het doen.
Het eenvoudige programma Jilster maakt het mogelijk om zelf jouw eigen poster te ontwerpen.

Poster maken – hoe werkt het?

Je vraagt je misschien wel af hoe dat allemaal in zijn werk gaat zo’n poster maken met het programma Jilster. Dat is geheel eenvoudig. Je kunt je op onze website gratis aanmelden.
Vervolgens kun je eenvoudig aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw eigen poster.
Je kunt zelf je eigen foto’s en teksten toevoegen en de poster zo ontwerpen dat hij aan al jouw wensen voldoet. Het programma wijst zich eigenlijk vanzelf.
Kleuren en lettertypen zijn te allen tijde makkelijk aan te passen. Zo kun je allerlei dingen uitproberen om zo tot de meest fantastische poster te komen!

Mocht je er toch niet uitkomen en is het programma toch nog een beetje lastig te begrijpen, dan staat op onze website een handleiding over hoe het programma Jilster precies werkt.
In deze handleiding staat duidelijk stap voor stap uitgelegd hoe het programma te gebruiken is. Hier staan ook voorbeelden bij, zodat u eenvoudig de stappen kunt volgen.

De prijs, levertijd en overige

Tijdens het bewerken van je poster, kun je jouw poster tussentijds opslaan. Wanneer je poster af is, moet je op publiceren klikken. Er komt dan een groen vinkje bij jouw poster te staan.

Je poster is inmiddels eindelijk af. Dat is allemaal leuk en aardig, maar nu wil je natuurlijk je poster ook in handen hebben, je hebt tenslotte het doel om de poster ergens op te hangen.
Misschien weet je nog niet zeker hoeveel posters je wilt bestellen. Een poster kan namelijk in het echt anders uitvallen dan je in eerste instantie dacht. Daarom kun je bij ons dan ook een proefexemplaar bestellen. Zo kun je kijken of je de poster goed gelukt vind, om vervolgens meerdere exemplaren te bestellen. Nog een voordeel: je eigen poster maken is geheel gratis en vrijblijvend! Je betaalt pas als je jouw poster gaat bestellen. Zo kun je altijd eerst uitproberen of je het wat vindt!
De prijs en de levertijd van de posters kun je eenvoudig berekenen via de prijscalculator of de levertijd calculator.

Vragen?

Mocht je hierna nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via www.jilster.nl. Door het formulier op de website in te vullen, hopen wij je eenvoudig en snel antwoord te kunnen geven op al je vragen.

Wil je graag een poster laten maken? Twijfel dan niet langer en maak je eigen poster!

 

 

Related Posts

Wat voor achteruitrijcamera’s zijn er?

Woningfotografie van hoge kwaliteit

Wintermaand koopmaanden