Eijo
Image default
Business

Pompput en watertank

Als men graag een pompput of een watertank wil laten installeren zit men bij ons bedrijf goed. Daar kan men terecht als men een topkwaliteit pompput wil. Dergelijke waterputten zijn ervoor bedoeld om water te vervoeren in het geval er geen mogelijkheid is tot verval van hoogteverschillen of als men niet zelf beschikt over een waterzuiveringsinstallatie. Om in de volledige waterbehoefte te voorzien bieden we daarnaast tevens andere producten aan die u door ons kunt laten plaatsen.

Een pompput is een betonnen blok waar een pomp in is geplaatst. Het functioneert op een vergelijkbare manier als een gemaal, maar dan kleiner. Zo is de afmeting van zo’n put ongeveer 2,5 meter in diepte. Het materiaal is uiterst geschikt. Het beton reageert niet met afvalwater van een gewoon huishouden en is daarnaast erg sterk. Op die wijze is zo’n pompput een uitstekende keuze indien men van afvalwater af wil. Naast onze pompputten leveren we nog diverse watertanks en vergelijkbare zaken.

Pompput voor een huis of gebouw

Als een huis of gebouw te veraf is gelegen van de riolering en het zelfstandig geen water kan zuiveren kan men een pompput gebruiken om verontreinigd water door te sluizen naar een algemene loosplaats. Het zorgt op die wijze voor de verplaatsing van water dat niet te lang opgeslagen kan blijven. De pompput dient als tijdelijk opslagplek en kan vandaaruit vloeistoffen naar een volgende bestemming brengen. Zo kan er lucht gebruikt worden om water er doorheen te pompen en zo kan er ook druk worden gebruikt om het afvalwater middels de pomp de leidingen in te pompen. En verder komt een vacuümriolering zeer weinig voor waarbij het wordt aangezogen door het eindstation. Als men dus een pomput of watertank wil voor een gebouw of een huis, kan men daarvoor bij ons aankloppen.

Andere variaties beschikbaar

Voor een compleet overzicht van alle beschikbare pompputten, watertanks en andere onderdelen voor een watersysteem kan men een blik werpen in ons assortiment. Door een bezoekje te nemen aan onze website kan men meer leren over de techniek en variaties van een pompput.

Related Posts

Gadgets voor in en rondom de auto

Verbinden van data

Vt2000 | Uw VvE beheerder