Eijo
Image default
Business

Persoonsbeveiliging inhuren

U kunt de persoonsbeveiliging inhuren van Secret Security Service. Daarnaast bieden wij ook diverse andere beveiligingsdiensten aan. Het bedrijf is opgericht door Koba Metreveli, met zijn jarenlange ervaring in de beveiliging bent u bij hem aan het juiste adres. 

Persoonsbeveiliging inhuren door professionals 

In onze huidige samenleving is persoonsbeveiliging steeds belangrijker. Bedreiging en afpersing komt helaas steeds vaker voor. Ook u kunt hierdoor extra risico lopen, niet alleen in of rondom uw onderneming, maar ook op straat of tijdens een druk evenement. Bij ons kunt u terecht voor goede beveiliging door ervaren medewerkers. Onze collega’s spreken vaak meerdere talen, dus ook voor een trip vanuit het buitenland kunt u bij ons terecht. Afhankelijk van uw status en de gelegenheid waarvoor u ons inhuurt, dragen wij natuurlijk passende kleding. Wij vallen niet op, maar zijn wel zo dichtbij dat u altijd veilig bent. 

Onze diensten

U kunt bij ons persoonsbeveiliging inhuren, maar wij zijn ook gespecialiseerd in profiling en evenementen- en objectbeveiliging. Wij worden bijvoorbeeld ook zeer geregeld ingeschakeld voor artiestenbegeleiding en VIP-begeleiding. Denk daarbij aan ex-regeringsleiders die woonachtig zijn in Nederland maar vaak naar het buitenland reizen. Door onze ervaring als profiler zijn wij onopvallend en hebben wij het heel snel in de gaten wanneer er iets niet in de haak is. Dit betekent dat er snel actie kan worden ondernomen. Voor andere beveiligingsdiensten kunt u ook bij ons terecht, wij werken namelijk samen met een groot netwerk van beveiligers, zodat wij altijd de passende beveiliging voor u kunnen regelen. 

Onze sterke punten

Bij ons profiteert u van verschillende voordelen. Wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring. Daarnaast is onze beveiliging zeer discreet en onopvallend. U kunt voor verschillende soorten veiligheidsdiensten bij ons terecht in zowel binnen- als buitenland. Al onze beveiligers spreken daarbij meerdere talen en beschikken over alle benodigde certificaten en diploma’s. Wij zijn gespecialiseerd in last-minute aanvragen en kunnen snel en flexibel inspelen op uw beveiligingsvraag. Zowel grote als kleine opdrachten nemen wij graag aan. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website. Ga naar de website www.secretsecurityservice.nl voor meer informatie.

Related Posts

HVO diesel tanken: goed voor het klimaat

Hoe kies ik het ideale formaat tegel?

Mag je een dashcam gebruiken?