Eijo
Image default
Business

Passend lichtplan laten maken?

Wilt u een goed lichtplan laten maken voor uw, misschien wel nieuwe, huis? Dan ben je bij Lichtkunde.nl wel op de goede plek. De bedrijfsnaam zegt het al, ze zijn gespecialiseerd in lichtkunde. Een goed lichtplan is essentieel voor de sfeer van een huis/kantoor. Niet alleen is het belangrijk voor de sfeer, maar ook voor de portemonnee. Het is belangrijk om het op de juiste manier te doen zodat dit een hoop kosten kan besparen, niet zo zeer het installeren van de lichten maar het gebruik er van. 

Zakelijk of particulier lichtplan laten maken

Uw kunt een lichtplan laten maken zowel voor uw bedrijf als bij u thuis. In beide gevallen wordt er eerst een kennismakingsgesprek georganiseerd waarbij alle punten worden gediscussieerd. Als het gaat om een nieuwe woning, nieuw kantoor of nieuwe tuin is het belangrijke om dit in een zo vroeg mogelijk stadium te bespreken. Dit maakt het voor alle partijen makkelijker en voordeliger. Na zo’n eerste gesprek gaat Lichtkunde aan de slag om met het ontwerpen van een zo goed mogelijk lichtplan. Na verloop van tijd zullen ze dit uiteraard aan u presenteren. Dit doen zo in 3D zodat u zelf rond kunt kijken door het gebouw. Dit geeft u een erg goed beeld van hoe het er in de realiteit uit zal gaan zien. In overleg kunnen en zullen er nog aanpassingen kunnen worden gemaakt. Aan de hand daarvan krijgt u het ontwerp en de offerte thuisgestuurd zodat u ze in alle rust nog eens goed kunt bekijken.

Over lichtkunde

Een lichtplan laten maken doe je niet zomaar, dus je wilt graag weten wie dat doen zodat je er zeker van bent dat je tot een goed resultaat komt. De eigenaar van het bedrijf is Jaco Goudriaan. Hij doet dit werk samen met zijn vrouw Henrike. Beide hebben ze inmiddels al een hoop jaar ervaring en is hun passie voor lichtkunde alleen maar toegenomen. Ze helpen u met het maken van een lichtplan, ze adviseren en verkopen lichten, doen aan het toepassen van ledverlichting en proberen alles altijd op een zo duurzaam mogelijke manier te doen.

Related Posts

Soorten daken

Evolutie van de gsm

Moderne schuttingen in Hoogeveen