Eijo
Image default
Business

Op zoek naar een mediator in Limburg?

Bent u op zoek naar een mediator in Limburg? Buitengewoon Mediation kan u hiermee helpen met Chantal Gerardu en Miranda Möhlmann. Onze mediators in Limburg zijn de meest kindvriendelijke scheidingsmediator, gespreksbegeleider bij zorgcontacten, oplossingsgerichte conflictbemiddelaar en stresscoach voor positieve energie. Dit zijn allemaal functies die een mediator in Limburg voor u zou kunnen uitvoeren, dus als u merkt dat u bij de vorige opsomming een probleem heeft waar een van die rollen bij zou kunnen helpen, dan weet u dat u voor een mediator bij Buitengewoon Mediation in Limburg terecht kunt.

Over ons, mediators in Limburg

In ons persoonlijke leven maakten we twee instanties mee waarbij we als mediators in de regio Limburg functioneren. Bij de eerste instantie waarbij we als mediator functioneren in Limburg ging het om twee vrienden die elkaar ineens niet meer konden uitstaan. Eerst was alle koek en ei, en toen waren het ineens kruimels en eierschalen. Die vrienden hebben wij als mediators in Limburg kunnen helpen zonder een van de twee voor te trekken. De tweede instantie waarbij we als mediators in Limburg functioneren was bij twee ouders die wij kenden die gingen scheiden en een kleine zoon hadden die compleet over het hoofd werd gezien bij het scheidingsproces. Dit vonden wij als mediators in Limburg niet kunnen, en gingen daarom met alle drie aan tafel zitten zodat de periode van de scheiding zo kort en rustig mogelijk zou verlopen. Wij vonden het toen al vreemd dat deze ouders niet de hulp konden krijgen die ze bij de scheiding nodig hadden, en zijn daarom een mediatorsbureau begonnen in Limburg zodat wij conflicten konden gaan bemiddelen.

Waarom mediator in Limburg

Wij besloten dat mensen in zware tijden helpen om door de zware tijd heen te komen een doel is waar wij als mediators in Limburg voor wouden streven. Of het nu gaat om mediation en bemiddeling of stress coaching of als gespreksbegeleider, wij willen graag mensen helpen door de zware tijden heen te komen die die zware tijden te overwinnen. Heeft u ons nodig, bezoek Buitengewoon Mediation gewoon op de website

Related Posts

Online marketing omgeving Veenendaal

Eetkamerstoelen met wieltjes

Stukadoor Zeist e.o. nodig? Maak kennis met Guy Munneke