Eijo
Image default
Business

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Arnhem?

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf in Arnhem? Dan zit u goed! Laten we ons even voorstellen, wij zijn Xantion en ons motto is: ICT uit de kraan. Wat bedoelen we hiermee? Wij willen onze klanten zodanig ontzorgen van ICT, dat het even makkelijk is om gebruik te maken van alle ICT services als water uit de kraan halen. Wij doen aan volledige ICT-ontzorging voor het MKB, en dat voor slechts €1,95 per dag per werkplek!

ICT-bedrijf in Arnhem, Xantion

Het werk dat we voor onze klanten doen als ICT-bedrijf in Arnhem is dus volledige ICT-ontzorging, maar wat houdt dat allemaal precies in? Het eerste wat we u kunnen verzekeren, is dat we dat doen inclusief de servers en de netwerken. Dat betekent dat de beveiligde verbindingen naar uw leveranciers en thuiswerkplekken ook allemaal onder ons beheer vallen. Wij begrijpen namelijk dat de wereld van uw bedrijf of organisatie groter is dan enkel alles in het kantoor. Ieder bedrijf is een netwerk dat verbonden is met andere netwerken, waardoor de grenzen tussen organisaties beginnen te vervagen. Daarom beheren en beheersen we het allemaal.

Ook een helpdesk voor uw medewerkers

Wij snappen ook dat ICT soms erg lastig kan zijn voor mensen, zeker als ze er weinig verstand van hebben. Daarom bieden we ook een helpdesk aan voor uw medewerkers, iedereen kan dan direct contact met ons opnemen, dat hebben we graag zelfs. Ongeacht of het gaat om een erg grote storing waardoor ineens alle servers plat liggen, of een kleine vraag van hoe het ook alweer werkt, wij staan klaar voor u en uw medewerkers. U wordt in ieder geval direct geholpen door een Xantion collega die u niet hoeft te vinden via keuzemenu’s in keuzemenu’s, zo houden we het contact persoonlijk.

Kies voor Xantion

U hoort het, op iedere mogelijke manier zullen wij klaar staan voor u, uw bedrijf en uw medewerkers. U hoeft geen investeringen te doen, en krijgt gewoon iedere maand vaste en voorspelbare kosten. Daar staan wij voor, en op die manier proberen we ICT uit de kraan te geven.

Related Posts

GC Biotech – CleanPCR

HSV-tmp maakt gebruik van specifieke technologieën

Voorbereiden op de jaarwisseling