Eijo
Image default
Business

Op maat gemaakte bedrijfskleding in Ede

Op zoek naar bedrijfskleding in Ede of omgeving, dan kan workwear helpen! Wij bieden werkkleding, veiligheidskleding, representatieve kleding, horeca kleding, promotiekleding, sportkleding, werkschoen en persoonlijke beschermingsmiddelen aan. Ons assortiment is op maat gemaakt. Voor iedere sector zorgen wij voor een pakket op maat, daarbij kunt u denken aan kleding, schoenen en extra accessoires. In onze showroom van 300m2 kunt u ons assortiment bekijken en beoordelen. Voor extra wensen kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht, zodat deze voor u gerealiseerd kunnen worden en u een pakket op maat gemaakt krijgt. Onze werknemers zetten zich weer iedere dag voor honderd procent in om u van professionele en veilige kleding te voorzien. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle eisen die aan kleding gesteld wordt en kunnen wij kwaliteit garanderen.

Maatschappelijk verantwoorde bedrijfskleding in Ede

Als u bedrijfskleding in Ede bij workwear besteld, weet u dat deze maatschappelijk verantwoord geproduceerd worde. Wij dragen verantwoordelijkheid voor luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden en vergrijzing. Wij streven ernaar om een betere wereld te creëren, waarin iedereen een eerlijke kans krijgt. Met onze visie bieden wij ouderen, mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap en ook probleemjongeren een werkplek aan. Door de continue verandering in onze maatschappij veranderen onze inzichten ook regelmatig en ontwikkelen wij elke keer weer nieuwe verwachtingen om u van maatschappelijke verantwoorde kleding te voorzien. Dit geldt niet alleen voor onze werknemers, maar ook voor de materialen die wij gebruiken. Wij letten nauwkeurig op het gebruik van energie en water en hoeveel afval geproduceerd wordt. Hetzelfde geldt voor de verpakking en vervoer van onze kleding. Wij proberen dit zo duurzaam mogelijk aan te pakken.

Alle beetjes helpen

Met de bedrijfskleding van workwear draagt u een beetje bij aan een betere wereld. Waarom dus niet u werkkleding bij ons bestellen? Bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan graag met allerlei adviezen voor u klaar. Wij stellen een pakket voor u samen! Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar voor vragen. Daarnaast kunt u ons altijd een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.