Eijo
Image default
Business

Onze zoektocht naar handgemaakte sieraden

Al langere tijd waren wij op zoek naar mooie handgemaakte sieraden. Wij vonden het lastig om deze online te vinden, omdat wij niet zeker wisten hoe de kwaliteit en staat van deze sieraden zou zijn als wij de sieraden thuisbezorgd zouden krijgen. Dat deed ons langere tijd erg twijfelen of wij wel handgemaakte sieraden online moesten aanschaffen. Uiteindelijk besloten wij de aankoop toch doen en dit is een keuze waar wij geen moment spijt van hebben gehad. Wij zijn dan ook erg blij met de mooie sieraden die wij hebben mogen ontvangen en zouden dan ook niet meer anders willen. Wij hebben onze handgemaakte sieraden uiteindelijk aangeschaft bij Bellano. Bellano is een website met de mooiste sieraden tegen de beste prijzen. De levering verliep erg goed en dat heeft ons doen besluiten om in de toekomst zeker weer handgemaakte sieraden te bestellen bij Bellano!

De handgemaakte sieraden ontvangen

Toen wij eenmaal onze handgemaakte sieraden van Bellano hadden ontvangen, waren wij echt ontzettend blij. De sieraden waren zo ontzettend mooi en dit zorgde er bij ons dan ook meteen voor dat wij een lach op ons gezicht kregen. Doordat wij dus een positieve ervaring met Bellano hadden gehad, besloten wij nogmaals een bestelling te plaatsen op deze website. Deze keer was het een cadeautje voor een jarige vriendin. Wij hadden haar wensenlijstje en legden deze naast de sieraden van Bellano neer. Op een gegeven moment zagen wij een mooi sieraad dat helemaal bij haar paste. Wij besloten dit mooie handgemaakte sieraad te bestellen en kregen ook deze erg snel thuisbezorgd. Ook dit sieraad was weer erg mooi verpakt en kwam in perfecte staat bij ons aan. Wij besloten haar het sieraad snel cadeau te geven en ook zij was verrast door de mooie kwaliteit. Wij weten het nu echt zeker: in de toekomst kiezen wij sowieso weer voor een handgemaakt sieraad van Bellano!

Blij met de geleverde kwaliteit

Wij raden het aan een kijkje te nemen op de website van Bellano en zo alle handgemaakte sieraden te zien. Wij zijn erg blij met de geleverde kwaliteit en zouden echt niet meer anders willen!

Related Posts

Kunststof kozijnen

Handgemaakte zilveren Sieraden van Bellano

Professionele yoyo