ontwikkeling LED TL

Eijo

Steeds meer bedrijven stappen over naar Led TL, dit vanwege de vele voordelen die TL verlichting heeft te bieden. Vooral het feit dat als we het hebben over Led verlichting, we het niet alleen meer hebben over vrij fel licht aangezien er veel meer verschillende soorten licht bij is gekomen heeft voor veel bedrijven geholpen om de overstap te maken naar TL verlichting. Niet in iedere kantoorruimte is het namelijk gewenst om in heel fel licht te moeten werken.

De ontwikkeling LED TL

Het is nu ook mogelijk om LED verlichting te kopen in andere soorten kleuren licht. Daarbij wordt de aanschaf van LED TL steeds goedkoper, het is nu regelmatig even duur als andere soorten lampen. Dit komt door de hevige concurrentiestrijd die is ontstaan doordat de vraag naar LED verlichting enorm is gestegen.

De vraag is zo enorm gestegen, doordat het algemeen bekender werd dat je een hoop geld kunt besparen door de aanschaf van LED TL buizen. Het is namelijk een heel stuk goedkoper in gebruik. De energierekening kan wel reduceren tot 50%. Hoeveel die precies reduceert is vaak afhankelijk van de TL buis die je eerder gebruikte. Dit komt door het feit dat Led TL buizen minder energie nodig hebben voor hetzelfde soort licht als veel andere TL buizen. Led verlichting verspild namelijk een stuk minder energie aan bijvoorbeeld warmte. De meeste lampen worden gloeiend heet als ze aan staan, maar dat is bij Led verlichting niet het geval.

Door de ontwikkeling van de LED TL, is deze lamp soort veel populairder geworden met allerlei gevolgen van dien. De lamp is bijvoorbeeld een heel stuk goedkoper dan een paar jaar geleden. Dit komt door de hevige concurrentie op het internet, iedere aanbieder wil namelijk de goedkoopste zijn. Gezien de andere voordelen, met betrekking tot de prijs, is het zeker aan te raden om LED TL buizen aan te schaffen.

https://www.leds-depot.be/led-230v/led-tl-t8.html