Eijo
Image default
Business

Ons incassobureau in Almere helpt u met het incasseren van onbetaalde rekeningen

Op zoek naar een incassobureau in Almere, omdat u last heeft van klanten die hun rekeningen niet op tijd betalen? Incassonet kan u daarmee helpen! U kunt gratis uw onbetaalde factuur aan ons overgeven en wij incasseren de rekening, zodat u daar geen last meer van heeft. Incassonet werkt vanuit 7 verschillende locaties, namelijk Almere, Barneveld, Apeldoorn, Breda, Lelystad, Nijmegen, Amsterdam en Haarlem. Wij leveren onze diensten vanuit deze locaties door het hele land heen, ongeacht de plaats waar u gevestigd bent. Of u nu in het uiterste noorden of zuiden woont, dat maakt niet uit. U bent van harte welkom bij ons!

Ons incassobureau in Almere staat voor menselijkheid en daadkracht!

Voor ons incassobureau in Almere is menselijkheid en daadkracht van groot belang. Wij willen er graag voor zorgen dat de rekeningen op een menselijke wijze betaald worden! Wij bereiken dit door eerst een aanmaning te sturen, zodat de klant weet dat er een incassobureau betrokken is. Wordt er dan niet betaald dan nemen wij persoonlijk contact op met de klant. Dit doen wij door middel van telefonisch contact, maar wij brengen ook een bezoekje bij de klanten thuis. In een open gesprek proberen wij een oplossing te vinden, zodat de rekening betaald wordt en iedereen met tevreden gevoel naar huis gaat. Hoe kunt u zorgen dat uw factuur bij ons terecht komt? Dat gaat heel eenvoudig via onze website. U dient uw incassozaak in en als wij alle informatie hebben die wij nodig hebben gaan wij contact zoeken met uw klant.

Incassonet incasseert gratis de onbetaalde facturen

Voor een incasso-opdracht bij Incassonet betaalt u niets! Dit geldt als het volledig openstaande bedrag bij de klant geïncasseerd kan worden én als het openstaande bedrag niet geïncasseerd kan worden! Dus in beiden gevallen brengen wij geen kosten voor u in rekening. De kosten die gemaakt worden door ons, wordt in rekening gebracht bij uw klant. Heeft u interesse gekregen in een samenwerking met ons, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar voor vragen, daarnaast kunt u ook altijd een persoonlijk gesprek aanvragen. U bent van harte welkom met al uw vragen!  Wij geven graag persoonlijk en vakkundig advies.

Related Posts

De beste AC voedingen van TTMS

Een hoesje voor de iPhone 6/6s

Evolutie van de gsm