Eijo
Image default
Business

Offerte schilderwerk

Ik woon al een tijdje met mijn familie in hetzelfde huis en zelf ben ik niet goed in schilderen, nou was ik benieuwd of je ook een schilder kan huren om je huis te schilder. Of doen mensen dit altijd zelf? De kleuren op de muur zijn nu knalrood, en daar ben ik eigenlijk wel op uitgekeken, ik wil nu een muur die toch wat rustiger is, licht grijs of taupe zat ik aan te denken. Hierdoor oogt mijn huis vanbinnen ook een stuk rustiger. Aangezien ik zelf echt geen idee heb hoe je moet je schilderen ben ik even rond gaan rondvragen aan mensen. Of zij nog ideeën hadden.

Een vriendin

Een vriendin van mij had toevallig haar huis laten schilderen een paar weken terug en attendeerde mij erop dat ik via schildersbedrijfexpert.nl een offerte schilderwerk kon krijgen. Via deze website kun je gemakkelijk een offerte schilderwerk krijgen, je hoeft alleen maar het formuliertje aan de zijkant in te vullen en krijg je een bericht terug van verschillende schilders. Binnen twee dagen had ik mijn offerte schilderwerk binnen! Dus ik kon niet zeggen dat me mij niet snel geholpen hadden bij schildersbedrijfexpert.

De prijs

Helaas vond de prijs toch nog iets te hoog en heb ik besloten om toch zelf te gaan schilderen. Hoe moeilijk kan het zijn om zelf te schilderen, de prijs van zelf schilden ligt ook een stuk lagen in principe hoef je alleen maar verf te kopen en kwastjes of een rollertje. Hierbij hoef je geen uurloon te betalen. Daarom heb ik toch gekozen om het toch maar zelf te doen, het resultaat zal een stuk minder goed zijn maar het scheelt toch wat in de prijs. De mensen met een hoger budget kunnen dus prima een offerte schilderwerk aanvragen op www.schildersbedrijfexpert.nl de service werkte perfect!