Eijo
Image default
Business

Moderne schuttingen in Hoogeveen

SCS Zonwering levert niet alleen zonweringen, maar ook veranda’s, tuinkamers en schuttingen in Hoogeveen en omstreken. Deze zijn modern en kunnen geheel naar uw smaak worden aangepast. Bekijk terrasoverkapping Hoogeveen.

Schuttingen Hoogeveen

Met de schuttingen uit Hoogeveen van SCS Zonwering kunt u genieten van privacy in uw eigen tuin. Door een mooie en moderne schutting te laten plaatsen kunt u zich comfortabel terugtrekken in uw eigen tuin en genieten van het lekkere weer. Een schutting kan daarnaast ook zorgen voor bescherming op andere gebieden. Waait het bijvoorbeeld, maar is het heerlijk weer? Dan wilt u uiteraard lekker in uw tuin zitten met uw naasten of in de tuin eten. Een schutting beschermt u in dat geval van de wind, zodat u lekker buiten kunt blijven. De hoogte van een schutting is afhankelijk van de locatie het object, het uitzicht of iets anders dat u aan het zich wilt onttrekken. Plaats een schutting altijd zo dicht mogelijk bij het te verbergen gebied.

Schutting plaatsen

Tegenwoordig is een schutting niet alleen meer bedoeld om bescherming te bieden, maar kan een schutting ook bijdragen aan het design van uw tuin. De klassieke schutting, zoals wij die vroeger zagen, bestond uit donkergroen draad. Vandaag de dag is dit beeld echter heel anders. Wij hebben een grote diversiteit aan kleuren en materialen. Wij hebben bijvoorbeeld schuttingen van aluminium of composiet. Deze hebben bijna geen onderhoud nodig! Onze schuttingen zijn daarnaast ook nog eens zeer eenvoudig zelf te installeren en nemen minder ruimte in beslag.

Over ons

Naast schuttingen heeft SCS Zonwering zich gespecialiseerd in zonwering en veranda’s. Al onze medewerkers beschikken over ruime kennis om u te kunnen adviseren over onze verschillende producten. Naast schuttingen, veranda’s en zonwering (voor zowel binnen als buiten), kunt u bij ons ook terecht voor overkappingen en carports. De afgelopen jaren hebben wij ons aanbod sterk verbreed met allerlei technische toepassingen in Binnen- en Buitenzonwering. Wij zijn eenvoudig bereikbaar door onze centrale ligging in Hoogeveen. Wilt u eens zien wat er allemaal mogelijk is bij ons, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Op onze website vindt u de openingstijden of maakt u direct een afspraak.

Related Posts

Passend lichtplan laten maken?

Welke hanglamp moet ik kopen?

Vespa sprint Custom