Eijo
Image default
Business

Mijn ervaringen met EKH.nl

EKH.nl is een enorme aanrader. Het bedrijf waar ik nu een aantal jaren werk heeft al een poos te maken met keuringen op het gebied van hijsen en heffen. Als je ook in deze branche werkt dan weet je dat dit vaak een hele klus is en veel moeilijkheden oplost. Het is ons al vaak overkomen dat dit ons vele werkuren kosten en dat dit onverwachte kosten met zich meebracht. Het bestuur werd hier ook een beetje moe van en besloot hier een oplossing voor te vinden. Ze besloten dat ik hier de geschikte persoon voor was en riepen mij tot hun. Ik accepteerde deze opdracht en besloot deze zoektocht te beginnen.

EKH.nl was de oplossing

Waar begin je zo’n zoektocht vroeg ik mezelf meteen af. Gelukkig ging alles eigenlijk vrij soepel. Toen ik na een poosje zoeken voor het eerst op deze EKH.nl terecht kwam kreeg ik meteen een goed gevoel. De website zag er meteen al goed uit en verwelkomde mij. EKH is gespecialiseerd in de wet en regelgeving op het gebied van hijsen en heffen. Als je een klant van hen bent dan krijg je een uitleg hoe je moet werken en dan regelen zij verder alles voor je. Ik rapporteerde terug naar het bestuur en kreeg groen licht.

De communicatie met EKH.nl

De communicatie met EKH.nl heb ik als zeer prettig ervaren. Zo hielpen zij mij goed en dachten ze mee. Ook was alles best wel snel opgelost. We hadden een deal, belden even, en ze konden aan de slag.

Resultaat

De samenwerking is momenteel een half jaar verder. Tot nu toe is alles perfect verlopen. Geen verspilde werkuren of extra hoge kosten. Daarnaast heeft de EKH ons geholpen om nog efficiënter te werk gegaan. Ze hebben werknemers van ons geholpen met een vernieuwd werkproces. Zo zijn zij nog beter geworden in wat ze doen, werken ze nog sneller en hebben ze er ook nog eens veel plezier van. Ik heb al meerdere malen een bedankje ontvangen voor het uitkiezen van EKH. De keus om voor EKH te kiezen is dus heel goed uitgepakt.