Eijo
Image default
Business

Mijn bedrijf heeft een boost gekregen door online marketing uit Veenendaal

Ik wilde graag mijn website een boost geven door middel van online marketing Veenendaal. Maar helaas heb ik en mijn werknemers niet de ervaring en de kennis om dit zelf te doen. Dus ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die mij hierin kon helpen. Ik wilde professionals die wisten waar ze het over hadden en mij kunnen adviseren en helpen in dit gebied.

De zoektocht naar online marketing in Veenendaal

Ik begon te zoeken naar online marketing in de omgeving van Veenendaal. Ik had al wat contact met een bepaald bedrijf, maar die hadden niet precies wat ik wilde. Na een tijdje zoeken had ik bijna de hoop opgegeven. Tot een van mijn werknemers met een bedrijf aan kwam uit Veenendaal die positieve resultaten en reviews had. Doelbewust Online Marketing. De werknemer liet mij de website doorlezen en ik was ervan overtuigt dat zij ons goed konden helpen. Na een offerte aangevraagd te hebben, kreeg ik snel contact met Doelbewust om een afspraak te maken voor op kantoor. Dit was om alles goed te bespreken wat ik precies wilde en of zij mij goed konden helpen met dit probleem. Ik kon snel bij hun terecht en we hadden een datum afgesproken.

Doelbewust

Op de dag van de afspraak ging ik naar het kantoor in Veenendaal, om kennis te maken met de medewerkers van Doelbewust. Ik kwam er aan en werd meteen vriendelijk begroet door hun en er werd gevraagd of ik een kopje koffie of thee wou. Ik vond dit al prima service. Een goed begin van een gesprek, dat nog niet eens was begonnen. Daarna ging ik met 2 medewerkers van Doelbewust zitten en begon het gesprek. Ik legde uit wat ik wilde en zij gaven advies en wat zij voor mij konden betekenen. Het gesprek zelf ging soepel en we hadden al snel door met z’n alle wat we wilde. We kwamen uiteindelijk op een mooi aanbod voor ons beide en sloten we het gesprek af. Ik had zin om met hen samen te werken en ik had een goed gevoel bij Doelbewust dat mijn website in orde zou komen.