Meubels luchtgommen de nieuwe hype

Eijo

meubels luchtgommen

Ik laat mijn oude meubels altijd luchtgommen door de firma Riforma uit Retie je kan ze vinden op https://www.riforma.be. Dankzij deze techniek van luchtgommen, wordt de bovenste verflaag, of wat dan ook, van de meubels verwijderd, zonder dat ik uren kwijt ben met afschuren. 
Al 32 jaar werk ik voor het Belgisch leger. Dit militaire leven is mijn passie, ik hou van de uitdaging en de verantwoordelijkheid die wij dragen. Het nadeel is dat ik soms lang van huis ben, zeker met de huidige terreurdreigingen. 

Maar als ik dan thuis ben en ik heb de to-do list die ik krijg van mijn vrouw afgewerkt, dan spendeer ik mijn tijd graag aan het opmaken van oude meubelen. Als ze afgewerkt zijn, verkoop ik de meubelen on-line. En vaak komen er ook vrienden of familie aan mij vragen om hun oude stukken op te maken. Dat doe ik dan met veel plezier. 

Vroeger spendeerde ik uren en uren aan het opschuren van de houten materialen. Maar dankzij Riforma uit Retie is deze tijd voorbij. Sinds enige tijd, breng ik gewoon de meubelen bij hen binnen, door middel van de luchtgom techniek halen zij de bovenste laag er af zodat ik er verder mee aan de slag kan. Het is een echte aanrader!  

https://www.riforma.be/meubels-luchtgommen