Meubelen zandstralen is eigenlijk luchtgommen

In het verleden liet ik mijn meubelen zandstralen, maar tegenwoordig laat ik ze luchtgommen bij Riforma. Ik ben erg tevreden over de diensten die zij leveren en de prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Ik leerde hen kenne via de website https://www.riforma.be.

Ik ben een alleenstaande vrouw van middelbare leeftijd. Om wille van fysieke klachten ben ik jaren geleden werkonbekwaam geworden. Nu spendeer ik mijn tijd met wandelingetjes maken, koffiekes gaan drinken,enz. met mijn trouwe vriend, mijn Jack Russel Flor.  

Daarnaast ben ik ook constant bezig met klussen, knutselen en het decoreren of herinrichten van mijn huisje. Regelmatig wandel ik in ochtend eens naar de bib. Daar neem ik rustig mijn tijd om door de hobbymagazines te bladeren en inspiratie op te doen. Of om bij te tetteren met oude bekenden, want de bib hier is echt een gezellige ontmoetingsplaats waar je in de ochtend kan bijpraten bij een krant en een tas koffie. 

Regelmatig word ik door vrienden of kennissen gevraagd om een oud meubelstuk terug op te maken. Maar omdat ik zelf niet meer genoeg kracht heb in mijn polsen, liet ik de meubelen tot voor kort altijd zandstralen bij de firma Riforma. Nu hebben zij mij verteld dat ze een nieuwe techniek gebruiken, nl. luchtgommen. Volgens hun is het heel milieuvriendelijk, niet te prijzig en laat het in vergelijking met zandstralen minder schade na op het meubel. Ik ga het zeker en vast eens uitproberen. 

https://www.riforma.be/meubelen-zandstralen