Met welk formaat moet ik rekening houden als ik een vuilcontainer of afvalbak ga huren?

Ieder bouwproject levert natuurlijk een hoop rommel op en daarvoor moet u natuurlijk een vuilcontainer of afvalbak huren. Daarbij speelt het formaat wel een belangrijke rol. Voordat u een afvalbak of een vuilcontainer gaat huren, is het goed om u zich af te vragen welk formaat container u nodig heeft. Een afvalcontainer is namelijk in verschillende formaten verkrijgbaar en u wilt niet halverwege uw klus moeten vaststellen dat u een te kleine of een te grote container gehuurd heeft. Vindt u het zelf lastig om te bepalen welk formaat container u nodig heeft? Neem dan even contact op met de klantenservice van uw containerverhuurbedrijf en win wat deskundig advies in. Op basis hiervan is het makkelijker om de juiste keuze voor een formaat container te maken.

 

Heb ik een vergunning nodig wanneer ik een afvalbak of vuilcontainer wil huren?

Nee, in de meeste gevallen hoeft u geen vergunning aan te vragen wanneer u een afvalbak of vuilcontainer gaat huren. Er zijn een paar uitzonderingen waar u rekening mee dient te houden. U kunt de container meestal gewoon laten plaatsen waar u wilt, maar wanneer u deze laat bezorgen op een parkeerzone of aan een openbare weg, dan is het wél verplicht om een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Weet u niet zeker of u in uw geval een vergunning moet aanvragen? Dan is het aan te raden om even contact op te nemen met uw gemeente en na te gaan of u een vergunning dient aan te vragen voor het plaatsen van een container op de door u gewenste plek. Zo voorkomt u namelijk dat u een boete krijgt.

Laat uw project niet verzanden door de combinatiekorting van ophoogzand en vuilcontainer huren

Een vuilcontainer huren is essentieel voor het verloop van een bouwproject. Ook ophoogzand is erg belangrijk om het project een goede, stevige ondergrond te geven. Bij een gespecialiseerd containerverhuurbedrijf is het vaak mogelijk om een container en ophoogzand te huren voor een combinatieprijs, waarbij u dus geniet van een interessante korting. Uw container wordt samen met het ophoogzand op de door u gewenste locatie geleverd. U kunt zelf bepalen hoeveel kubieke meter zand u nodig heeft. Ook is het mogelijk om grond en zand te laten leveren. Plaatst u vandaag vóór 15:00 uur bestelling? Dan heeft u uw container en ophoogzand de volgende dag al in huis.

https://www.regiocontainer.nl/