Met de materialen van All Dent is mijn praktijk compleet!

Eijo

Ik heb al mijn praktijkmateriaal en spullen ingekocht bij de webshop All Dent. All Dent is de specialist als het gaat om tandartspraktijk inrichtingen en apparatuur. Al sinds 2010 heb ik een tandartspraktijk in de omgeving van Utrecht zitten en heb het altijd er naar me zin. Maar na acht jaar werd het tijd om te gaan verhuizen naar een betere locatie in Utrecht en nieuwe spullen aan te schaffen. Praktijkinrichting bij All Dent dus.

All Dent heeft alles wat je nodig hebt!

Ik hoorde van andere tandartspraktijken dat zij hun materialen bij All Dent vandaan haalde. Zelf had ik nog nooit van het bedrijf gehoord en ging ik maar eens een kijkje nemen op de website. Ik zag meteen hoe professioneel hun website eruit zag en ging meteen verder kijken naar hun assortiment. Ze hebben echt van alles als het gaat om een tandartspraktijk inrichten. De merken die ze ook verkochten waren de beste merken in deze branche! Dus dat moest wel goed zijn. Na een tijdje heb ik een paar spullen in mijn winkelmandje gedaan en heb ik ze besteld. Daarna kreeg ik meteen een bevestigingsmail dat de order was geplaatst en dat er nog contact met mij werd gezocht later deze week. Dit moest, omdat sommige apparaten zij moesten installeren op een speciale manier. Inderdaad na 3 dagen kreeg ik contact met een van de medewerkers en maakte we een afspraak bij mijn nieuwe locatie.

Top service

Op de dag van de afspraak kwam de medewerker ruim op tijd aan met alle spullen die ik had besteld via de webshop. We groeten elkaar vriendelijk en daarna gingen we aan de slag om sommige apparatuur aan te sluiten in het nieuwe pand. De samenwerking liet erg goed en we hadden binnen no-time het geregeld. Daarna moest ik nog iets ondertekenen voor garantie en dat ik de spullen had ontvangen. Nadat ik dat had gedaan, ging de medewerker weer weg en had ik al een deel van mijn praktijk klaar. Wat een top service van All Dent!

Meer weten over de producten en diensten van All Dent? Bekijk dan de website van All Dent op www.alldent.nl.