Eijo
Image default
Business

Materiaalcontainers voor meer ruimte

Het komt geregeld voor. Te weinig ruimte! Uw spullen in zo’n geval buiten neer leggen is ook geen een optie. Hoe creëert u dan in een korte tijd een veilige ruimte voor uw materiaal of andere voorwerpen?

Makkelijk en snel

Demontabele containers zijn de oplossing voor dit probleem. De containers staan met twee man binnen tien minuten stevig overeind en zijn net zo snel weer afgebroken. Dit zorgt er voor dat de materiaalcontainers een goede tijdelijke of permanente opslag plek zijn. Daarbij zijn ze makkelijk te verplaatsen met een heftruck.

Waarvoor te gebruiken?

De containers worden het meest gebruikt om gereedschap in op te bergen op de bouwplaats. Toch ziet u ze steeds vaker in woonwijken. De containers dienen hier als vervanging voor een schuur. In beide gevallen bergt u veilig uw machines en gereedschap op, want de container is waterdicht en winddicht. Daarbij zijn ze voorzien van stevige cilindersloten die inbraak tegen gaan.

Extra accessoires

Het handige aan deze materiaalcontainers is dat u er spullen in kunt opbergen net als in de schuur. U kunt de container laten uitrusten met speciale stellingen en ophanghaken waar u al uw spullen op en aan kwijt kan. Met een handige oprijplaat kunt u zware goederen zo naar binnen rijden in bijvoorbeeld een kruiwagen. De deuren kunnen zowel aan de voorzijde als aan de lange zijden geplaatst worden. Op deze manier kunt u uw materiaalcontainer aan al uw wensen laten voldoen.

Related Posts

Een autorijschool in Arnhem voor jou

Mijn escape room ervaring

Iemand die voor u SEO kan regelen in Veenendaal