LedstripXL ledstrip profielen

Eijo

Voordelen van ledstrip profiel

Een Ledstrip profiel is de ideale manier om lestrips op de juiste manier te bevestigen. Zeker op moeilijk bereikbare plaatsen is het een opbouw- of hoekprofiel voor ledstrips een uitkomst om ze op de meest nette manier tot hun recht te laten komen. De ledstrip wordt keurig weggewerkt en u bent er zeker van dat hij goed op zijn plaats blijft. Ledstripprofielen zijn onder andere te gebruiken voor koofverlichting, trapverlichting, winkel- en showroomverlichting. Ook keukenverlichting is erg sfeervol door het gebruik van ledstrip profielen.

Uw keuze voor een ledstrip profiel

Welk ledstrip profiel kiest u? Dat ligt er maar net aan welk doel u ermee heeft natuurlijk. Er is een groot aanbod van verschillende soorten die elk hun eigen kenmerken en voordelen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld het aluminium profiel. Aluminium kenmerkt zich door de stevigheid en duurzaamheid. U kunt het dus jaren achtereen gebruiken zonder ernaar om te kijken. Ideaal! Elk profiel wordt standaard met twee eindkapjes en twee bevestigingsplugjes geleverd. Daarnaast dient u tijdens het bestellen te kiezen voor een type afdekkap (ook wel diffuser of cover genoemd). Deze kap schuift u over het profiel om het licht op een bepaalde manier te laten schijnen.

Meer informatie?

U kunt uw ledverlichting morgen al plaatsen. Wanneer u uw ledstrip profiel vandaag voor 16 uur bestelt, ontvangt u het morgen namelijk al in huis. Bij vragen over een ledstrip of aluminium profiel, kunt u bij de specialisten van LedstripXL terecht. Ook kunnen zij u alles vertellen over het aluminium profiel dat u wellicht al heeft aangeschaft. De specialisten van LedstripXL zijn tijdens kantoortijden telefonisch en per mail bereikbaar.

https://www.ledstripxl.nl/