Eijo
Image default
Business

Kunststof producten laten maken

Wilt u goedkoop kunststof producten laten maken? Bij het familiebedrijf S.P.F Plastics wordt het maken van kunststof producten er met de paplepel ingegoten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststoffen. Hierbij is S.P.F Plastics een veelzijdige partner die graag met u meedenkt. Vanaf het eerste idee tot de productie.

Door de vraag uit de markt en het continue blijven vernieuwen opereert S.P.F Plastics wereldwijd op het gebied van spuitgieten van kunststoffen op maat.

De kunststof producten en mediaverpakkingen

Bij S.P.F Plastics kunt u terecht voor het laten maken van kunststof producten. Op elke maat gemaakt en voor elke branche. Voor eindproducten en halffabricaten van 1 gr. of 1 kg per stuk.

Naast het produceren is S.P.F Plastics in te schakelen voor de ontwerpfase. Vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke productie.

Eén van de specialismen van S.P.F Plastics is het produceren van mediaverpakkingen. Hier wordt zelfs een eigen product geleverd onder de naam SPF DVD-case.

Naast de standaard DVD-verpakkingen is het mogelijk om speciale verpakkingen op maat te leveren, direct uit voorraad!

De expertise over en kwaliteit van de kunststof producten

 

Bij het maken van kunststof producten is de expertise van de juiste materialen en productiemethode maatgevend. Het doel van het product en de omstandigheden waarbinnen een product gebruikt wordt zijn bepalend voor de keuze van het materiaal en productiemethode.

Door S.P.F Plastics worden uitsluiten materialen van hoge kwaliteit gebruikt. De materialen en de hoeveelheden die gebruikt worden bij het maken van kunststof producten worden bepaald op basis van het gebruik van het product.

De producten van S.P.F Plastics zijn van hoge kwaliteit. Dit komt omdat het bedrijf continue aandacht schenkt aan innovatie, aan het up-to-date zijn en aan het meedenken met de klant. Door de jarenlange ervaring en de flexibiliteit maakt dat het bedrijf de klant kan helpen van bij het hele proces van ontwerp naar productie.

Over S.P.F Plastics

De kracht van S.P.F Plastics ligt in het maat maken van kunststof producten. Zowel voorwerpen als onderdelen en op grote of kleine schaal. Door de expertise en aandacht voor innovatie is het machinepark up-to-date en worden de laatste technieken en materialen toegepast.

Voor vragen over onze producten of diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen.