Eijo
Image default
Business

JZ Fietstechniek Veenendaal

Ik ben op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal. Via Google kom ik bij deze fietsenmaker terecht en ik hoop dat hij mij kan helpen. Want ja, het is weer zover. Voor de zoveelste keer heeft één van mijn kinderen een lekke band. Ik weet niet hoe vaak dit per jaar gebeurt, maar ik kan het inmiddels niet meer op één hand tellen.

Pech met de fiets

“Mam, mijn band is weer lek”, hoor ik mijn dochter zeggen als zij uit school komt. Ik zucht en zeg dat ik wel op zoek zal gaan naar een fietsenmaker. Maar eerst even samen een kop thee drinken. Als de thee op is ga ik achter de laptop zitten en typ fietsenmaker Veenendaal in. Ik kom uit bij JZ Fietstechniek en pak mijn mobiele telefoon om deze man te bellen. Ik krijg Johan aan de telefoon en vertel hem dat mijn dochter een lekke band heeft en vraag aan hem of hij vandaag nog tijd heeft om deze band te plakken. “Ja hoor, breng de fiets maar langs, dan zal ik deze vandaag nog maken”. Wat snel zeg, fijn hoor. Zo kan zij morgen gewoon met de fiets naar school en hoef ik haar niet met de auto te brengen en te halen.

JZ Fietstechniek

Even later stop ik de fiets in de auto en breng de fiets naar JZ Fietstechniek, fietsenmaker Veenendaal toe. Ik laat de fiets achter en besluit om tussendoor boodschappen te halen, zodat de fietsenmaker even de tijd heeft om de lekke band te plakken. Nadat mijn boodschappen zijn gehaald, rijd ik weer naar de fietsenmaker toe. Ik maak een praatje met Johan en merk dat hij niet alleen fietsen repareert, maar ook fietsen verkoopt, waaronder mountainbike- en racefietsen. Hij verkoopt ook tweedehands fietsen die er erg goed uit zien. Het is zelfs mogelijk om van je gewone fiets deze te laten ombouwen tot een elektrische fiets. Ik wist niet eens dat dat kon, zo hoor je nog eens wat.

Ik zie dat Johan passie heeft voor het verkopen en repareren van fietsen. Hoge service en kwaliteit vindt hij erg belangrijk. Ik bedank hem, geef hem een hand en doe de fiets weer in de auto. Even later springt mijn dochter weer op de fiets om bij haar vriendin huiswerk te gaan maken. Voor nu hoop ik even dat de kinderen geen lekke band meer hebben, maar mochten zij dat in de toekomst wel hebben, dan weet ik in ieder geval dat fietsenmaker Veenendaal een goed én vertrouwd adres is.

Related Posts

Loopbaancoach in Ede nodig?

Stukadoor Zeist e.o. nodig? Maak kennis met Guy Munneke

Darum habe ich mich für eine Holzterrasse entschieden