Eijo
Image default
Business

Je rijbewijs gehaald bij Rijschool Leidschendam, kan je dan gelijk de weg op?

Je rijbewijs gehaald bij Rijschool Leidschendam, kan je dan gelijk de weg op?

 

De vlag hangt uit, je bent net geslaagd en wilt natuurlijk gelijk iedereen een lift gaan geven.  Je begint alleen niet gelijk met het standaard rijbewijs maar je hebt eerst een ander soort rijbewijs, namelijk een beginnersrijbewijs. Je mag dan net als bij het normale rijbewijs over alle wegen rijden. Er zijn echter wel een paar dingen die je moet weten.

 

Het beginnersrijbewijs blijft van jou voor de eerste vijf jaar als chauffeur. Als je vanaf je 17e al een bestuurder bent dan zelfs bij de eerste 7 jaar achter het stuur.

 

Als je in die eerst jaren een verkeersovertreding maakt dan weegt dat zwaarder. Je krijgt er een strafpunt voor als aantekening. Na twee strafpunten wordt er over jou een melding gedaan bij het CBR met uiteenlopende gevolgen.

 

Het beginnersrijbewijs is erg nuttig, want het zorgt ervoor dat de beginnende rijder extra goed oplet op de weg en niet gelijk als een idioot over de wegen scheurt. Het zou namelijk zonde zijn je rijbewijs na een jaar weer kwijt te raken.  Denk aan de regels die je hebt geleerd bij je Theorie Den Haag

 

Regels over het beginnersrijbewijs bij Rijles Leidschendam

 

 

 

 

 

Uiteraard moet je met dit rijbewijs extra voorzichtig de weg op, maar dat is nog niet alles. Het is daarnaast erg belangrijk voor de feestgangers dat je met maar heel weinig alcohol op de weg bent. Ga je met te veel alcohol rijden dan kun je grote problemen krijgen. Je mag met je autorijbewijs van rijles Leidschendam ook een brommer of scooter rijden.

http://drivercompany.nl/rijschool-leidschendam-voorburg/

Related Posts

TD interieurbouw voor een ontwerp op maat

Glazen deuren

Het corrigeren van de oogleden