Je huis verbouwen

Eijo

Als je toe bent aan wat verandering in je huis, is het niet altijd nodig om te verhuizen. Je kunt ook heel veel veranderen in het huis waar je al woont. Het is natuurlijk niet makkelijk om dingen te veranderen en je moet het natuurlijk ook met elkaar eens worden over de inrichting. Daarom hier wat tips voor het verbouwen of opnieuw inrichten van je huis.

 

Als eerste is het handig om in kaart te brengen waar je niet tevreden over bent. Dat kan nog best wel lastig zijn, want vaak ben je gewoon in z’n geheel niet meer zo blij over de inrichting. Kijk daarom goed naar alle elementen van de kamers en bepaal waar het probleem ligt. Het probleem kan bijvoorbeeld in de kleuren van de muren zitten, of in de meubels of in de accessoires.

 

Vervolgens kun je inspiratie opdoen voor de nieuwe inrichting. Je kunt kijken in woonwinkels, in tijdschriften en het hele internet staat natuurlijk ook vol met inspiratie. Er zijn ook veel programma’s op tv over wooninrichting. Hier worden ook vaak goede tips gegeven.

 

Het is vaak moeilijk om door je huidige inrichting heen te kijken. Je bent natuurlijk heel erg gewend hoe dat eruit ziet en dan is het moeilijk om er iets anders in te visualiseren. Daar is gelukkig een oplossing voor gevonden. Bij WEREstudio.com kun je een 3D visualisatie laten maken van je ideeën. Dan kun je als het ware een ‘kijkje’ nemen in de toekomstige inrichting. Op deze manier zie je meteen wat je toch niet zo mooi vindt als je had gedacht. Dit kan je dan nog aanpassen, in plaat van dat je er pas achter zou komen als het er al staat. Ook zie je het op de 3D visualisatie meteen als de verhoudingen niet kloppen en dan kan je dat ook nog aanpassen.