Eijo
Image default
Business

Is een HP Pagewide printer voor jou de juiste optie?

Wij hebben een week of drie geleden een HP Pagewide printer laten leveren door Repromat en we zijn enorm blij met de keuze dat we dit hebben gedaan. Het brengt voor onze organisatie namelijk een hele hoop voordelen. Repromat heeft er bewust voor gekozen om dit product aan ons te adviseren, want ze zorgen ervoor dat hun klanten alleen maar producten kopen die ze ook echt nodig hebben. Dit doen ze vanuit het uitgangspunt dat ze niet willen dat klanten producten kopen die ze een paar weken later weer terugbrengen. Repromat is het bedrijf wat wil dat klanten plezier hebben van hun product en dat ze iets hebben wat hun gemak biedt en geen ongemak. In deze blog vertel ik graag wat meer over Repromat en over de HP Pagewide printer die wij recent hebben aangeschaft.

Repromat

Wij hebben dus een tijd geleden een HP Pagewide printer gekocht die ons al een tijd uit de brand helpt want hij weet precies op welke manier hij ervoor moet zorgen dat we alle vellen papier binnen een korte tijd gestructureerd hebben liggen op het bureau. Het is een speciale techniek van de HP PageWide printer die exact aansluit bij de wensen en de eisen die wij als bedrijf hebben. Dit is mooi, want wij zouden hier zelfstandig nooit op gekomen zijn. Het is echt aan Repromat te danken dat wij nu zoveel plezier hebben van dit apparaat. Dus hierom zou ik Repromat dus aanbevelen. Het feit dat ze als adviseur meedenken in het verkoopproces en denken vanuit de klant en niet vanuit gunstige marges.

Ook benieuwd?

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd geraakt of een HP Pagewide printer ook bij jouw wensen aansluit? Ik denk dat het wel een hele goede optie is om gewoon eens na te denken of het waar is dat je dit zegt. Repromat is het bedrijf die hier een antwoord op heeft. Ze weten namelijk precies wat jij als bedrijf nodig hebt met de grootte, capaciteit en frequentie van gebruik.