Eijo
Image default
Business

Interieurprojecten van GRIP

Bij GRIP is het mogelijk om begeleiding te krijgen voor uw interieurprojecten, waarbij u een optimale balans kunt verwachten tussen de vormgeving van het eindresultaat en de functionaliteit die daarbij komt kijken. Zo verliest u geen GRIP op de kwaliteit van het interieur, of het budget en de planning. Met onze aanpak creëren we overzicht, waardoor het verbouwen zo stressloos mogelijk zal verlopen, omdat u precies weet wat u wanneer kunt verwachten en wat wij voor u zullen betekenen.

De aanpak van GRIP interieurprojecten

Wat is de aanpak van GRIP bij interieurprojecten, waardoor ze zo overzichtelijk worden en u niet meer door de bomen het bos kan zien? Wij zorgen er ten eerste voor dat alles eerst op een rijtje staat voordat we verder gaan naar de volgende stap. Dat houdt in dat we alle wensen en eisen over de vierkante meters, de personeelsbezetting, de beoogde sfeer, de locatie en de uitstraling in kaart worden gebracht en aan de hand hiervan gezocht wordt naar passende huisvesting. Het tweede wat we doen is uw top 3 door u laten bepalen. Wat betekent dat? Het betekent dat u voor uzelf bepaalt welke van de volgende punten de hoogste prioriteit krijgt binnen het gehele project; de kwaliteit, het budget of de planning. Ideaal gezien zou ieder aspect natuurlijk evenveel prioriteit krijgen, maar helaas moeten er altijd keuzes gemaakt worden. De volgorde die u kiest is leidend, en daar zullen we dan ook de meeste aandacht aan besteden wanneer het tijd wordt om die keuzes te maken.

Overzicht

Daarnaast zorgt GRIP er altijd voor dat de verwachtingen van alle kanten overeenkomen, en dat er geen teleurstellingen aan het einde zijn door verwachtingen die niet goed gecommuniceerd werden. Daarom maken we een 3D ontwerp van het interieur dat we willen gaan maken op de basis van uw wensen en behoeftes, en die presenteren we aan u voordat we met ook maar iets verder gaan. Het belangrijkste is dat u weet wat u kunt verwachten en een goede impressie krijgt van de omgeving die gerealiseerd moet worden.